somethingwrong Ja sam zasad stigao probati samo Stellar Blade 10 minuta. Startao iz početka new game + iako sam bio na pola na prolasku za treći kraj za platinu. Izgleda jebeno
solidmerlin escoban presao sam ja na pro patchu. Odlicno izgleda i vrti se. Samo su glave likova loše urađene, ko na ps3. Lice i kosa.
StarFox_N Zero Ja sam jedan od tih dvoje. 🙂 Prethodnik mi je bio super i sigurno ću odigrati i Survivor tako da je za mene update dobra vijest.
Zero StarFox_N Super onda, bilo ti je sad nedavno na saleovima (digitalno i disk izdanje) 20 eura. Ako si volio prvi, vjerujem da ćeš uživati i u drugom.
sanzo solidmerlin Fallen Order 7 Survivor 8 Ja sam odigrao samo prvi Fallen order, bio je ok. Znao sam da je EA velika firma, ali nisam očekivao da će tako brzo izdati još 14 nastavaka. Moram se uhvatit toga.
Picek Fallen Order mi je bio pain in the ass radi mape i silnih labirinata tako da sam drugi dio preskočio i nemam ga namjeru igrati.
Deadwalker Picek ti labirinti u drugom dijelu su još izraženiji s većim levelima. Mene taj dio u prvom dijelu nije toliko smetao, no u drugom postao mi je već smor na kraju.
imaticx Tzereen Cekam da mi stigne 🙂 Ali mislim da nece cijelo vrijeme biti prikopcan, preruzan mi je