Zero Ja sam odigra i planiram opet , ima i takvih…

Ja sam odigrao obe

• Fallen Order 7/10
  • Survivor 8/10
    • sanzo

•  
      •  

solidmerlin Fallen Order 7
    Survivor 8

Ja sam odigrao samo prvi Fallen order, bio je ok. Znao sam da je EA velika firma, ali nisam očekivao da će tako brzo izdati još 14 nastavaka. Moram se uhvatit toga.

• Picek

•  
      •  

Fallen Order mi je bio pain in the ass radi mape i silnih labirinata tako da sam drugi dio preskočio i nemam ga namjeru igrati.

Picek ti labirinti u drugom dijelu su još izraženiji s većim levelima. Mene taj dio u prvom dijelu nije toliko smetao, no u drugom postao mi je već smor na kraju.

Disk Drive za Pro/Slim dostupan u Sancti i jos nekim trgovinama

Tzereen kao kad ženska u džep na tajicama stavi Ytong blok od 5 cm

Tzereen Cekam da mi stigne 🙂 Ali mislim da nece cijelo vrijeme biti prikopcan, preruzan mi je

• Tzereen

•  
            •  
            •  
            •  
            •  
            •  

imaticx bome, baš je ružan…

Moram prodat očito cijelu kolekciju igara.

Staviš babin tabletić dok ne igraš i problem riješen.

Kod mene je 98% digitalne kupljene na akcijama. Ove nove kad budu izlazili hitovi, to cu kuptiti diskove i montirati ovaj drive. Kad predem, skinuti ga 🙂

Tzereen samo ga malo zarotiras u lijevo. Frontalno nije nesto.

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Cijene disk igara su bas bas bolje od bilo ceg skoro digitalnog. Za opskurne zanrove ustedio bi duplo nego da odem na store po punoj cijeni.

Jesmo i mi snobovi, sami smo si to napravili.

To i ja govorim. Ako ostanemo samo na digitalnom na zatvorenoj platformi naj…smo ko žuti.😃

• Uređivano

Edit: Double post, može delete.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

solidmerlin Uvijek popust, apsolutno. Nekad ne, ovisi. Nekad po pola sa cacom, nekad dobijem kod. Uglavnom zesce guzenje na storu, a i nikad manje akcija.

Ps plus prvi put da uopce nije bilo akcije pred kraj godine, a sukladno tome prvi put ga vise ne placam.

foggy

@Tzereen

Al gledaj ovo.

Meni koji imam PS plus premium, ne igram igre odmah po izlasku osim ako je baš hit.

Često kupimo dvojica ili čak troje. Nemoram mijenjat disk da bi igrao nešto drugo, zatvorim pa idem na iduću. Znaju biti i popusti na storu.

Ili ovaj mjesec kad su dali jebeno kvalitetne igre na plusu, odigrao sam Ragnarok odmah po izlasku al ove ostale nisu za bacit.

Slažem se da je fizička igra jeftinija na launchu, prođeš i lakše ju odma prodat. Netko voli i kolekciju, čega je nažalost sve manje.

Siguran sam da PS6 bude lansiran kao digital only konzola a disc drive opet opcionalan ili ćeš imati bundle a na trgovcima bude da objasne detaljno.

Vodio sam razgovor sa prodavačem iz HG spota u Varaždinu, kaže čovjek da su rasprodali sve PS5 digital prije blagdana, ljude nije bilo briga, roditelji koji nisu nešto tehnički potkovani redom govorili kako imaju igre na računima. Djeca također. Očito Sony to prati a računica je dobra jer uštede na logistici, tiskanju, izdavanju a 90% ljudi (osim nas na forumu) neće preprodavat digital accounte ili kodove.