Fenix somethingwrong ne, samo na onom koji ima Primary. Ako ti mali igra na svojem accu, onda na njegovoj konzoli ostavi Primary, a ti igraj direktno sa svojeg acca na svom Pro
somethingwrong Fenix to sam i mislio thx. Problem je što i žena hoče digod odigrati na svim accountu na Pro pa će mijenjati primary kad ona želi igrati. Inconvenient ali ajd, može se nekako .
Brijac foggy Za prvu ruku napiši email i lozinku tu na forum javno pa da vidimo kak ti mozemo pomoci. Šta tebi vrijedi kad on nema australski account @somethingwrong Da, tak je kak su ti rekli, jbg, nemre drukčije.
foggy Brijac Šta tebi vrijedi kad on nema australski account Ne vrijedi meni, ali reko' mozda me mozes prijavit inspekciji ak mu ukradem
Brijac Fenix trebalo bi moc koliko hoce ako rucno deaktivira na konzoli Tako je. Pol godine vrijedi samo ako se console sharine/primary deaktivira s druge konzole ili preko PC-a.
escoban Nisam jos proba, ali cak priko youtubea je razlika dosta velika mogu mislit kako je kad igras 🤯
solidmerlin escoban presao sam ja na pro patchu. Odlicno izgleda i vrti se. Samo su glave likova loše urađene, ko na ps3. Lice i kosa.
somethingwrong Ja sam zasad stigao probati samo Stellar Blade 10 minuta. Startao iz početka new game + iako sam bio na pola na prolasku za treći kraj za platinu. Izgleda jebeno
StarFox_N Zero Ja sam jedan od tih dvoje. 🙂 Prethodnik mi je bio super i sigurno ću odigrati i Survivor tako da je za mene update dobra vijest.
Zero StarFox_N Super onda, bilo ti je sad nedavno na saleovima (digitalno i disk izdanje) 20 eura. Ako si volio prvi, vjerujem da ćeš uživati i u drugom.