foggy
@Tzereen
Al gledaj ovo.
Meni koji imam PS plus premium, ne igram igre odmah po izlasku osim ako je baš hit.
Često kupimo dvojica ili čak troje. Nemoram mijenjat disk da bi igrao nešto drugo, zatvorim pa idem na iduću. Znaju biti i popusti na storu.
Ili ovaj mjesec kad su dali jebeno kvalitetne igre na plusu, odigrao sam Ragnarok odmah po izlasku al ove ostale nisu za bacit.
Slažem se da je fizička igra jeftinija na launchu, prođeš i lakše ju odma prodat. Netko voli i kolekciju, čega je nažalost sve manje.
Siguran sam da PS6 bude lansiran kao digital only konzola a disc drive opet opcionalan ili ćeš imati bundle a na trgovcima bude da objasne detaljno.
Vodio sam razgovor sa prodavačem iz HG spota u Varaždinu, kaže čovjek da su rasprodali sve PS5 digital prije blagdana, ljude nije bilo briga, roditelji koji nisu nešto tehnički potkovani redom govorili kako imaju igre na računima. Djeca također. Očito Sony to prati a računica je dobra jer uštede na logistici, tiskanju, izdavanju a 90% ljudi (osim nas na forumu) neće preprodavat digital accounte ili kodove.