KruxZhlajfa Jel confirmano da Slim Vertical Stand funkcionira sa Pro?
E ovo bi bio sah-mat potez da naprave malo drugaciji za Pro i da stari ne pase
KruxZhlajfa Jel confirmano da Slim Vertical Stand funkcionira sa Pro?
E ovo bi bio sah-mat potez da naprave malo drugaciji za Pro i da stari ne pase
moschus Jel bi se iznenadio? Mislim evo nakon svog shita koji sam dao za Pro iskreno ne znam zašto su ljudi toliko iznenađeni da se stand prodaje zasebno. Originalni PS5 je doslovce jedina konzola po mom saznanju koja je uopće došla sa vertical standom standard in box. Vertical stand se, makar od Sonyja, uvijek prodavao zasebno. Tak da ne ne bi me uopće iznenadilo da je poseban stand
Evo što kaže DIgital Foundry
Bez razmišljanja uzimam digitalne igram na PRO modelu dok na običnom igram disk verziju
famuluscaelum Iskreno, da je PS5PRO GPU u rangu 4070 koja košta 600-700 eura mi zvuči predobro da bi bilo istinito. Ne vjerujem u to.
Sačekati ćemo analize ali ako se na kraju ispostavi da je to barem blizu to je odlična vijest.
Prva 2 dana je bila negativa, sad krecu ovi da si opravdaju kupnju
Vjerujem u prosudbu DF-a ali svakako treba čekati da konzola izađe te da se dobiju realni podaci bez nagađanja. U svakom slučaju PRO će se kupiti. @StarFox_N
Kupuje se…
Malo više komada
Kakve su im to smiješne rezolucije?
Još malo diskusije na sve to.
Sumnjam u to. Premali skok.
AbelKOsMos Još malo diskusije na sve to.
PSSR je upscaler koji bi trebao kompenzirati potrošene resurse za fidelity i RT, kad bi upotreba PSSR-a i 10% više Mhz Cpu-a nekako omogucila podizanje fps-a za sve nove igre to bi bio najbolji pomak jer sam fidelity osnovnog PS5 je sasvim dobar, forsiranje kvalitetnog RT-a su trebali ostaviti za puno snažniji PS6.
Uostalom Sony je trebao svim 3rd party studijima dati ultimatum da sve nove igre na Pro imaju nekakav Performance mode, važi i za biljunski GTA6
Ne znam stvarno zašto se toliko gaming svijet uzjebao oko GTA VI i PS5 Proa kad valjda svi znamo da će “poštena” verzija izaći tamo nekad na PS6 kao remaster ili ne daj Boze na PS7 kao remaster remastera.
Mislim da je ljudima samo dosta toga da sve poskupljuje, pogotovo kada je u pitanju omiljeni hobi. Igre su sada došle na 80€, PS Plus je isto u osnovnoj verziji došao (skoro) na tu cifru godišnje, dok je cijena ovog mid-gen upgradea vjerojatno najava cijene kakva će biti u idućoj generaciji. Da je Sony pokazao neku novu svoju igru koja nema veze s PS4 generacijom i koja koristi snagu takve konzole, ljudi bi lakše progutali tih 800€.