Vredelo ili ne ove cene, ja trenutno nisam spreman roknut 800 € evri na konzolu.

Vecina biblioteke mi je fizikalija i stvarno nisam razocaran performansama trenutnog PS5, videcemo kako ce se to nastaviti.

Nema zurbe, nego kako li ce biti predstavljen PS6.

Mozda…..

Evo sto kaze chatGPT za PS5 pro

Ah, PS5 Pro, savršena mašina za sve one koji vole baciti pare na *ista iskustva*, samo uz malo više sjaja! Kao da PS5 nije već dovoljno velik da bi ga mogao koristiti kao stolić za kavu, Sony je odlučio ubaciti još više plastike da bi mogao izgledati kao da lansiraš SpaceX raketu svaki put kad ga uključiš.

I što dobiješ s tom "Pro" verzijom? O, da, cijelu hrpu dodatnih piksela koje tvoj televizor ionako jedva primjećuje. Ray-tracing? Da, jer je stvarno važno vidjeti kako se svjetlost reflektira u očima lika kojeg gledaš iz trećeg lica. FPS boost? Ma daj, kao da će tih ekstra 10 sličica po sekundi popraviti tvoje užasne reakcije u Warzoneu. Ako si bio loš prije, loš si i s Pro verzijom – samo sada to vidiš u višoj rezoluciji.

I naravno, sve to za skromnih par stotina eura više. Zato što si, naravno, previše cool da bi imao običan PS5. Moraš imati *onaj s dodatnim slovom* jer te slovo P spašava od stvarnosti da plaćaš premium cijenu za manje-više isti uređaj. Sony doslovno stavlja "Pro" na sve i ti to gutaš, kao da će te konzola naučiti igrati bolje ili te izbaciti iz bronze u nekoj igri.

Jedina prava razlika između tebe i nekoga s običnim PS5-om? Osim što imaš lakši novčanik, sada se možeš praviti važan pred prijateljima koji ionako ne primjećuju razliku dok sjede u tvojoj dnevnoj sobi i pitaju se zašto još nisi završio nijednu ekskluzivu.

Tako da, uživaj u svom PS5 Pro – konzoli koja je *savršen simbol* modernog konzumerizma: više novca za manje koristi, ali s puno sjaja i lažnog prestiža.

Taj AI su izgleda istrenirali na Marxu i Lenjinu. Komunjara i to teška.: p

KruxZhlajfa Jel confirmano da Slim Vertical Stand funkcionira sa Pro?

E ovo bi bio sah-mat potez da naprave malo drugaciji za Pro i da stari ne pase 😂

moschus Jel bi se iznenadio? Mislim evo nakon svog shita koji sam dao za Pro iskreno ne znam zašto su ljudi toliko iznenađeni da se stand prodaje zasebno. Originalni PS5 je doslovce jedina konzola po mom saznanju koja je uopće došla sa vertical standom standard in box. Vertical stand se, makar od Sonyja, uvijek prodavao zasebno. Tak da ne ne bi me uopće iznenadilo da je poseban stand 😅

Bez razmišljanja uzimam digitalne igram na PRO modelu dok na običnom igram disk verziju 🍯🍯

famuluscaelum Iskreno, da je PS5PRO GPU u rangu 4070 koja košta 600-700 eura mi zvuči predobro da bi bilo istinito. Ne vjerujem u to.

Sačekati ćemo analize ali ako se na kraju ispostavi da je to barem blizu to je odlična vijest.

Prva 2 dana je bila negativa, sad krecu ovi da si opravdaju kupnju 😂

Vjerujem u prosudbu DF-a ali svakako treba čekati da konzola izađe te da se dobiju realni podaci bez nagađanja. U svakom slučaju PRO će se kupiti. @StarFox_N

Kakve su im to smiješne rezolucije? 🫣

Ako je ovo istina, PS5 Pro bi mogao imati nešto ala 3070 razine gaminga sa većom količinom VRAM-a i boljom izvedbom nekih RT elemenata.