Fenix pokusat cu preko Zelde narucit al za back up cu probat takodjer preko Amazona, kao sto sam i ps5 narucio.

Tamo sam s Gamestopa uzeo(slika gore) te u isto vrijeme s amazona😁

Stvarno se opet očekuje nestašica? Znam da je ono bilo radi korone i nedostatka čipova, ali ne vjerujem da bi sad trebalo biti problema da ih baš nema mjesecima.

Brijac kad za neku PS konzolu nije bilo nestašice? A nije bilo korone i sličnog. Plus ovo je premium produkt kojeg će izdat u manje primjeraka, fanovi će pokupovat, a ostalo će uzet Pravednik

Fenix ovo je produkt s premium cijenom kojeg će izdat u manje primjeraka, Pravednik će pokupovat, a ostali će ostati na suhom s kitom u rukama

Fikso sam to za tebe.

Na launchu uvijek bude navala, no mislim da će raspoloživost konzole dosta varirati od tržišta do tržišta.

Kod nas će po komentarima skupljat prašinu u skladištima Ha-Ha-Ha

Nas četvero ćemo je kupit

Fenix kad za neku PS konzolu nije bilo nestašice?

A sad kad razmislim nikad nisam zapravo toliko bio u gamingu ili pri parama da sam uzimao PS pri izlasku osim petice tak da u pravilu i nemam pojma kako je bilo prije pogotovo za PS4 Pro npr., ali nekak mi je uvijek u sjećanju bilo da ih je uvijek bilo na policama u dućanima i da je ovo prvi put s PS5 da ih nisi u niti jednom dućanu mogao vidjeti na polici.

Brijac PS4, nekih mjesec i pol dana nakon izlaska konzole bio sam u Berlinu za Novu, police prazne. Nisam jednu konzolu vidio u Berlinu.

Xboxa je bilo koliko hoćeš. 😆

buz Xboxa je bilo koliko hoćeš

Šokiran sam 😂

Brijac S tim da je tad došla ja mislim prije u cijenjene zemlje EU, mi smo je dobili tek krajem 1. mjeseca 2014. Ovo je bilo na zimu 2013. kad sam ja bio u Berlinu.

Ne znam je li i kod nas ponestalo, ali znam da je u Avenue Mallu bila ogromna gužva na launchu, tad još kod nas nije bilo poštene online prodaje. Jbt. ovako kad razmišljam na glas kao da je bilo prije 1000 godina, a ne 10.

Brijac Da ali to je AAAA igra, van konkurencije.

resident_evil pričao sam u kontekstu PS Storea, s time da PS Pro po defaultu dolazi bez blu-ray drivea.

Ne serite, nakon izlaska kupit će ga 70% foruma.

😛

Nema veze što nije generacijski skok, ima taj čar da dobiš jaču konzolu pa rokaš ekskluzive koje su prije štucale. Puno nas je igralo Killzone Shadow Fall na PS5 u 60 frejma.

Nije PC svima izbor i netko se igra na konzoli, nema razloga za blaćenje Sonya.

Ako gledamo global cijenu to je 700 dolara, zaista nije pretjerano uz GPU koji ima, bolje hlađenje i ventilator plus značajke koje nisu otkrili a garantirano ima.

Cijene svega idu gore pa tako i konzole.

PSVR2 košta 600 eura a radi se o dodatku.

Jedva čekam izlazak, malo je stvari koje me raduju i podsjećaju na dječje doba, Sony konzola je jedna od tih.

pravednik Nije PC svima izbor i netko se igra na konzoli, nema razloga za blaćenje Sonya.

Cijena Ps5 Pro konzole je vjerovatno kompenzacija troškova od TLOU Multiplayer i Concord, premium bling bling fidelity proizvod (isti CPU) sa previsokom cijenom, kupaca ima za taj segment pa zašto ne ponuditi, tržište mobitela to ima vec desetak godina. Tko ima novce i iskljucivo voli konzole, samo naprijed👍 ali malo diskusije o techu i hardware izmjenama su isto sasvim ok🙂

Edit* kolega @escoban se lupa po glavi -hrkljuš-😁

Ja uzimam day one! Al samo od pravednika! Nikakve fukare pod slovenskom čizmom ne dolaze u obzir! Šala, nekak mi nije špica na moje čorave oči. Možda da je konstantno 60fps-a, onda bi si razmislil da nemam Gaybox i Fagstation. Detalji mi ne igraju tolko ulogu kolko fps. Makar mislim da žena (moj unutrašnji glas u glavi) nebi dozvolila da uletavam u takve kupovine. Neki dan natuknula da ne razumije zbog čega uzel tak skupi TV?