wooddiebone Je, meni je net malo sporiji + mobilni + malo nekad nestabilan pa je trebalo cca 30tak sec da digne stream, no slika je bolja nego sto je hbo daje. Smeh. Gasim sve, ostaje mi ovo i uzmem Real Debrid ako se pokaze dobrim
Stremio
al jel tu opet koristis razlicite XY iptv kanale koji su ilegalni?
- Uređivano
- Uređivano
wooddiebone Idući put kad ti premium istekne, pusti da istekne bez obnove. Onda odi na moj kanal, pusti si najdraži video i uzmi premium kad ti skoči na mom kanalu I sve ću ti (skoro) oprostiti.
Pa bome odu pare da, malo ću ovaj servis, joj gle Fallout, ajmo Amazon… Ma neću prestat plaćat Netflix… I tak fino odu pare. Nedam im više niš.
Cancelao sam, 15. ističe pa rješimo
Skinuo sam Stremio i nabrzinu pogledao neki lijevi hentai - radi bez zapinjanja.
E sad, ima li neki dobar tutorial za Debrid, pa da si to poštimam?
yakuza_stinger ovo je jedini guide koji ti treba
https://guides.viren070.me/stremio/setup?web-platform=android#debrid-service
U principu, Debrid se svodi na to da zalijepiš API key u postavke
Fenix pretpostavih da ima veze s API, al može,
danas to poštelam pa da vidimo jel ima sve kaj mi pada na pamet za gledat
Pogledao sam vec pola interneta, i ne pada mi na pamet povratak na bilo sto osim StreamIO + Debrida.
Naravno, gledaju se samo legalne besplatne stvari.
Ta Debrida ne radi na TV-u? Jerbo ne gledam ništa na laptopu, mobitelima, računalima. Samo TV.
- Uređivano
Radi ti na Linux, Windows, Mac i Android tako da ako imaš Android TV ili neki TV box, instaliraš Streamio, pretplatiš se na Debrid, skineš neki streaming add-on kojeg je dosta lako naci, dok ga postavljaš dodaš Debrid API kojeg dobiješ nakon što kupiš pretplatu i to je to, sve normalno radi.
prayer Radi ti na Linux, Windows, Mac i Android tako da ako imaš Android TV ili neki TV box, instaliraš Streamio, pretplatiš se na Debrid, skineš Torrentio add-on, dok ga postavljaš dodaš Debrid API kojeg
Imam LG C1. Sinoć sam instalirao app, ali nisam na laptopu. Pa ću večeras kad ode klinjo spavari.