Hmm imam na telki app, trailere dize odma, kad pustim seriju ili film samo ide endless loading. U cemu je caka?

EDIT:
Aha, caka je da nisam dodao nikakve nodove s kojih bih streamao 🙂 Defaultni naravno ne donose sve - a app za televizore ocito nema taj info istaknut kak spada, tek prek PC verzije vidim.

foggy kad se ulogiras sa svojim accom na tv/mob trebalo bi povuc sve

foggy

Da, preporučio bi svima da odrade inicijalni start preko PCa. Jednom kad tamo sve setupaš, radi na svemu ostalom. Mislim da mi je čak automatski dodalo hrpu addonova dok frendu koji je direkt na telki krenuo, nije dalo ništa.

I postoje subredditi r/Stremio i r/StremioAddons pa tamo možda ima dosta odgovora na potencijalna pitanja.

Fenix

Ne, nisam zapravo ni upoznat o čemu se radi.

Google na brzinu mi kaže nešto za downloadanje s Mege bez restrikcija.

wooddiebone Debrid servisi sve te torrente cachiraju na svoj server, pa u biti streamas s njihovog servera full brzinom kao sto bi inace s Netflix i HBO umjesto da leechas

Ali se Debrid plaća naravno. Barem jest nekad prije kad sam to koristio (tad je bio nekakav real Debrid), ali nema razloga da se sad ne plaća.

Mislim da je to to, Real Debrid. Cijena je smijesna uzevsi u obzir da imas cijeli internet, jeftinije duplo od netflixa npr

Definitivno ću istražit iako nemogu reći da imam zamjerki na brzinu na Stremiu. Da, nije instantna reprodukcija, ali nekoliko sekundi je skroz ok.

wooddiebone Je, meni je net malo sporiji + mobilni + malo nekad nestabilan pa je trebalo cca 30tak sec da digne stream, no slika je bolja nego sto je hbo daje. Smeh. Gasim sve, ostaje mi ovo i uzmem Real Debrid ako se pokaze dobrim

foggy

Kako uopće uzmeš pretplat RD-a, vidim da nigdje na stranici nema button za kupovinu?

Brijac ima kad se ulogiraš. Evo cijene

S tim da se može dobit i godišnja za još par eura popusta

al jel tu opet koristis razlicite XY iptv kanale koji su ilegalni?

Genesis

Koristiš torrente koji su ilegalni tj. sve je s torrenta, ali je trenutno na RD serverima.

Dalas

Jesam. Rokavela bez beda na pola 500/300 vezi, a evo foggy veli i na sporijim brzinama.

Ja sam isto pogasio sve pretplate. Kad sam skužio kolko mi love ostane na kraju mjeseca fijuuuu.

Plaćam samo Youtube Premium.

wooddiebone Idući put kad ti premium istekne, pusti da istekne bez obnove. Onda odi na moj kanal, pusti si najdraži video i uzmi premium kad ti skoči na mom kanalu 🙂 I sve ću ti (skoro) oprostiti.

Pa bome odu pare da, malo ću ovaj servis, joj gle Fallout, ajmo Amazon… Ma neću prestat plaćat Netflix… I tak fino odu pare. Nedam im više niš.

mjesec kasnije
                    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

@Fenix Hvala za ovaj info. Promaknulo mi je. Isprobam ovih dana kada ulovim vremena.