Eva ja sam već neko vrijeme korisnik i mogu samo hvale pisat.
Radi na PCu, mobitelu, Android TVu…
Aplikacija sama po sebi ne piratizira niti distribuira ništa ilegalno. Osim naravno ako ne dodaš neki od stotina add-onova koji poslužuju torrente sa svih public stranica.
Kaj se tiče korisničkog sučelja rekao bi da je u najmanju ruku jednako ili bolje postojećim Streaming platformama.
Uđeš u Stremio, imaš novo, popularno, trending, serije, filmovi… Nađeš film ili seriju koja ti se gleda, serije su korektno posložene po sezonama, ima opis svega, opcija za gledanje trailera, imdb ocjena i svašta.
Jedina razlika od npr. Netflixa je to što između odabira sadržaja i pokretanja imaš dodatni korak gdje biraš konkretan torrent, a oni su lijepo posloženi po kvaliteti i standardima tipa 4K HDR Dolby Vision tralala ili pak 1080p SDR, HDR, CAM, TS… sve je lijepo označeno i samo gledaš dolje plavog čopeka koji označava seedere i odabereš onaj koji ima najviše i većinom si na konju.
Out of the box skoro sve ima subtitlove uključujući i hrvatske, ali ako neki i nemaju postoji podnatpisi.hr add-on kao i hrpe drugih koje trajno dodaju subtitleove na sve i prikazuju se seamless i syncani su u 99% slučajeva. Mislim da sam samo jednom kod frenda naišao na nesyncane subtitlove i onda samo odabereš drugi sub file ili koristiš njihovu on the fly postavku za syncanje.
Ja sam ulogiran preko Google računa i Stremio pamti između svakog uređaja gdje si stao sa epizodom/filmom i nastavlja na drugom uređaju najnormalnije sadržaj uključujući i postavke subtitleova.
Samo iskustvo je najbliže moguće plaćenim platformama, ali je bonus kaj možeš streamati full quality Blu-Ray sadržaj ako imaš dovoljno brzi internet.
Preporuka svima. 🏴☠️