Je li itko isprobao? Ovo sa streaming servisima je postalo preskupa igrica i mnogima bi moglo bit zanimljive moderne alternative

Naravno, jeli, pričamo samo teoretski, budući da je piratiziranje zabranjeno

Je skupi su sportovi ti striming servisi. Koristio zbog tog razloga davno Kodi dok je bilo valjanih addonsa. Gledo sam sve programe, filmove, serije, dokumentarce free i nema puno tog više.

A što se tiče Stremio jer prvi put čujem za njih čitam sad da im je sjedište u Bugarskoj. Koliko će dugo ostat free ili funkcionalan bumo vidli.

Izgleda mi nešto kao Kodi koji više ne radi kao prije. Slično možda bude i sa Stremio. Sve kaj je sad free, ide se ka tome da postane prepaid. Nema đabe ni u stare babe.

TITANXIS radi se o aplikaciji koja je jednim dijelom open source, a u principu je samo malo bolji Torrent downloader poput Bittorrenta, tako da se nema tu što posebno naplaćivati i djeluje mi da su tim pristupm zaobišli sve ili barem većinu potencijalnih pravnih problema

Eva ja sam već neko vrijeme korisnik i mogu samo hvale pisat.

Radi na PCu, mobitelu, Android TVu…

Aplikacija sama po sebi ne piratizira niti distribuira ništa ilegalno. Osim naravno ako ne dodaš neki od stotina add-onova koji poslužuju torrente sa svih public stranica.

Kaj se tiče korisničkog sučelja rekao bi da je u najmanju ruku jednako ili bolje postojećim Streaming platformama.

Uđeš u Stremio, imaš novo, popularno, trending, serije, filmovi… Nađeš film ili seriju koja ti se gleda, serije su korektno posložene po sezonama, ima opis svega, opcija za gledanje trailera, imdb ocjena i svašta.

Jedina razlika od npr. Netflixa je to što između odabira sadržaja i pokretanja imaš dodatni korak gdje biraš konkretan torrent, a oni su lijepo posloženi po kvaliteti i standardima tipa 4K HDR Dolby Vision tralala ili pak 1080p SDR, HDR, CAM, TS… sve je lijepo označeno i samo gledaš dolje plavog čopeka koji označava seedere i odabereš onaj koji ima najviše i većinom si na konju.

Out of the box skoro sve ima subtitlove uključujući i hrvatske, ali ako neki i nemaju postoji podnatpisi.hr add-on kao i hrpe drugih koje trajno dodaju subtitleove na sve i prikazuju se seamless i syncani su u 99% slučajeva. Mislim da sam samo jednom kod frenda naišao na nesyncane subtitlove i onda samo odabereš drugi sub file ili koristiš njihovu on the fly postavku za syncanje.

Ja sam ulogiran preko Google računa i Stremio pamti između svakog uređaja gdje si stao sa epizodom/filmom i nastavlja na drugom uređaju najnormalnije sadržaj uključujući i postavke subtitleova.

Samo iskustvo je najbliže moguće plaćenim platformama, ali je bonus kaj možeš streamati full quality Blu-Ray sadržaj ako imaš dovoljno brzi internet.

Preporuka svima. 🏴‍☠️

Hmm imam na telki app, trailere dize odma, kad pustim seriju ili film samo ide endless loading. U cemu je caka?

EDIT:
    Aha, caka je da nisam dodao nikakve nodove s kojih bih streamao 🙂 Defaultni naravno ne donose sve - a app za televizore ocito nema taj info istaknut kak spada, tek prek PC verzije vidim.

foggy kad se ulogiras sa svojim accom na tv/mob trebalo bi povuc sve

foggy

Da, preporučio bi svima da odrade inicijalni start preko PCa. Jednom kad tamo sve setupaš, radi na svemu ostalom. Mislim da mi je čak automatski dodalo hrpu addonova dok frendu koji je direkt na telki krenuo, nije dalo ništa.

I postoje subredditi r/Stremio i r/StremioAddons pa tamo možda ima dosta odgovora na potencijalna pitanja.

Fenix

Ne, nisam zapravo ni upoznat o čemu se radi.

Google na brzinu mi kaže nešto za downloadanje s Mege bez restrikcija.

wooddiebone Debrid servisi sve te torrente cachiraju na svoj server, pa u biti streamas s njihovog servera full brzinom kao sto bi inace s Netflix i HBO umjesto da leechas

Ali se Debrid plaća naravno. Barem jest nekad prije kad sam to koristio (tad je bio nekakav real Debrid), ali nema razloga da se sad ne plaća.

Mislim da je to to, Real Debrid. Cijena je smijesna uzevsi u obzir da imas cijeli internet, jeftinije duplo od netflixa npr

Definitivno ću istražit iako nemogu reći da imam zamjerki na brzinu na Stremiu. Da, nije instantna reprodukcija, ali nekoliko sekundi je skroz ok.

wooddiebone Je, meni je net malo sporiji + mobilni + malo nekad nestabilan pa je trebalo cca 30tak sec da digne stream, no slika je bolja nego sto je hbo daje. Smeh. Gasim sve, ostaje mi ovo i uzmem Real Debrid ako se pokaze dobrim

foggy

Kako uopće uzmeš pretplat RD-a, vidim da nigdje na stranici nema button za kupovinu?

Brijac ima kad se ulogiraš. Evo cijene

S tim da se može dobit i godišnja za još par eura popusta

al jel tu opet koristis razlicite XY iptv kanale koji su ilegalni?

Genesis

Koristiš torrente koji su ilegalni tj. sve je s torrenta, ali je trenutno na RD serverima.

Dalas

Jesam. Rokavela bez beda na pola 500/300 vezi, a evo foggy veli i na sporijim brzinama.

Ja sam isto pogasio sve pretplate. Kad sam skužio kolko mi love ostane na kraju mjeseca fijuuuu.

Plaćam samo Youtube Premium.