Flipper

Pretplati se na Debrid. Ja ti ovdje u HR imam neki žali bože internet i potegne 4K film od 22GB bez problema ikakvih. Bez toga ti je kao što je stari Popcorn Time bio na milost i nemilost seed-era.

Inače ima i add-on Peario s kojim možeš podijeliti link streama nekom drugom i gledate i upravljate skupa video tj vrti se sinkronizirano. Jebena stvar.

I treba mu štekat kad gleda Rings of Kenja.

Posudio mi Fenix token za Debrid do sutra da isprobam i radi. I jebemu mater. Žena počela gledati Emily in Paris. Pa btj to još samo Đeki gleda.

Čisto heads up svima za dijeljenje API ključeva, koliko sam čitao ako se isti token koristi na dvije različite IP adrese istovremeno prvo ide upozorenje pa onda doživotni ban.

6 dana kasnije

Novi sam po pitanju aplikacije Stremio.

Koji su mi potrebni dodatci (addons) da bi ova aplikacija radila, i kako to naći da se instaliraju?

Hvala velika unaprijed.

zmaj Ma i nema nešto. Skoro ništa.

Kako ne, piše da trebaš Real Debrid i tjt.

zmaj Koji su mi potrebni dodatci (addons) da bi ova aplikacija radila, i kako to naći da se instaliraju?

https://guides.viren070.me/stremio/setup

Ovdje imaš najbolji mogući vodič koji sve dobro objasni.

Od addona, must je Torrentio RD koji pretražuje torrente na svim najpopularnijim trackerima. Ako u njega još ubaciš Real Debrid pretplatu, imaš ultimativno iskustvo gledanja bez stajanja

Alternativa Torrentiu (ako padne) je KnightCrawler, tako da je dobro imat oboje instalirano

To je osnovno što trebaš imat da bi radilo. Za iskustvo poput Netflixa je Trakt TV koji prati sve što gledaš i preporuča novo. Tu još imaš Cyberflix koji također preporuča stvari, ali sa svakog streaming servisa posebno i filtrira prema popularnima itd. To je sve što ti treba

wooddiebone

Može se instalirati aplikacija SmartTube preko Androida i radi kao premium samo što je besplatan.

Evo danas sam sve poštelao, začudo, ima app i za Tizen. I bome - 4k torrente instantno učitava.

Mislim da će Netflix subscription otić lagano u cancel mode

Apdejt - žena se navukla na Stremio. Shvatila je da može gledat sve Midsomer murders epizode, pa Grantchester i tako to.

Još kad sam joj napomenuo da ga mogu instalirat u android play na autu, već vidim scenarij, ja vozim do Pirovca, a ona pilji u to

yakuza_stinger genijalno je kako su od jedne zamorne aktivnosti poput traženja i skidanja torrenata, seedanja i leechanja uspjeli izvest ovo jedno tako ugodno sučelje. Sve ide na klik, pregledno je, fluidno, imaš opise, IMDB ocjene, sinkroznizirano između uređaja, preporuke... a tek katalog i količina izbora.

Od ovoga je jedino bio ugodniji Netflix prije 5+ godina, malo kome je tada uopće padalo na pamet piratizirat. Ali moralo se sve povampirit, razdvojit na servise i brutalno podignut cijene. Sad neka se nose s posljedicama.

Kaj nije Netflix kod nas još uvijek na 10€ mjesečno 4K plan? Tako je već godinama ako se ne varam

Brijac a dobro sad 😃 (iako me iritira kada odem negdje i onda hoću pogledati nešto u hotelu pa me Netflix maltetira s time da potvrdim kako samo putujem).

Ja ne gledam nešto previše TV tako mi je Netflix sa svojom produkcijom skroz fine za te novce, uvijek se nešto nađe. Jednom-dva puta godišnje si još uzmem HBO ili Disney+ pa pogledam tu neku seriju koja me baš zanima.

Uglavnom, totalno sam lijen si slagati ovakve polulegalne servise 😃

Deadwalker nekad si Netflix efektivno plaćao par eura s puno većim katalogom i nije ti trebala druga pretplata. Ok, to je bila cijena sa šeranjem, ali znali su što rade. Sad je 10 eura za jednoga plus još 4-5 servisa svaki sa svojom pretplatom i tendencija rasta cijena ide na gore

Dok je bilo dostupno i pristupačno, malo tko je piratizirao, ali sad Stremio već ulazi u mainstream. Čujem ljude u tramvaju kako pričaju o njemu i to je sve što treba znat

Fenix upravo to. Nemam zelju placat 3 i vise servisa da bi tako fragmentirano gledao ponesto serija/filmova sa svih njih.

Ovako za neku simbolicnu cifru placam lijenost skidanja torrenata iako je ideja sama po sebi jebena. To bi trebalo legalizirat i spicit neku sitnu Zamp naknadu za koristenje i voila.

Čujem da je i u njemačkoj siguran za koristiti ako se uzme Real Debrid tako da je i to veliki plus.