wooddiebone Idući put kad ti premium istekne, pusti da istekne bez obnove. Onda odi na moj kanal, pusti si najdraži video i uzmi premium kad ti skoči na mom kanalu 🙂 I sve ću ti (skoro) oprostiti.

Pa bome odu pare da, malo ću ovaj servis, joj gle Fallout, ajmo Amazon… Ma neću prestat plaćat Netflix… I tak fino odu pare. Nedam im više niš.

mjesec kasnije
    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

@Fenix Hvala za ovaj info. Promaknulo mi je. Isprobam ovih dana kada ulovim vremena.

Skinuo sam Stremio i nabrzinu pogledao neki lijevi hentai - radi bez zapinjanja.

E sad, ima li neki dobar tutorial za Debrid, pa da si to poštimam?

Fenix pretpostavih da ima veze s API, al može,

danas to poštelam pa da vidimo jel ima sve kaj mi pada na pamet za gledat

Pogledao sam vec pola interneta, i ne pada mi na pamet povratak na bilo sto osim StreamIO + Debrida.

Naravno, gledaju se samo legalne besplatne stvari.

Ta Debrida ne radi na TV-u? Jerbo ne gledam ništa na laptopu, mobitelima, računalima. Samo TV.

Flipper To je samo licenca za jedan od add-onva za StreamIO - StreamIO je app koji ide na sve zivo (skoro - Samsung 2019 recimo nema app, dok noviji modeli imaju).

foggy ok, onda će sve šljakati. Ima app na LG što imam. Ali, moram kad dođem doma na laptopu dodati add-onove jer na TV mi nema ništa kad nisam ništa nadodao.

Flipper

Radi ti na Linux, Windows, Mac i Android tako da ako imaš Android TV ili neki TV box, instaliraš Streamio, pretplatiš se na Debrid, skineš neki streaming add-on kojeg je dosta lako naci, dok ga postavljaš dodaš Debrid API kojeg dobiješ nakon što kupiš pretplatu i to je to, sve normalno radi.

prayer Radi ti na Linux, Windows, Mac i Android tako da ako imaš Android TV ili neki TV box, instaliraš Streamio, pretplatiš se na Debrid, skineš Torrentio add-on, dok ga postavljaš dodaš Debrid API kojeg

Giphy - Thinking Think GIF by Rodney Dangerfield

Imam LG C1. Sinoć sam instalirao app, ali nisam na laptopu. Pa ću večeras kad ode klinjo spavari.

Flipper

Haha ultra ga je lagano postaviti zapravo, barem mi je na laptopu bilo. Ne znam kako će to raditi na TV jer se moraš zezati sa Web browserom malo, ali brijem da će šljakat kako spada.

EDIT: aha, vidim da bi sve sam trebao povuci.

Šteka mi Stremio dosta na LG-u. 🙁 A imadem optiku. Pa doklem više pošten narod mora najebavat. 🙁

Flipper Izgleda da se može reći kako ipak…stremiš boljem od trenutnog.

Giphy - Csi Caine GIF by NORD PIXELS

Flipper bez Debrida? Ako nemaš Debrid moraš odabrat dobar torrent s puno seedera, pogotovo za neki monster 4k file

Fenix bez da. I je 4K da. Moram vidjeti jesam sve dobre add-onove skinuo.