Ta Debrida ne radi na TV-u? Jerbo ne gledam ništa na laptopu, mobitelima, računalima. Samo TV.
Stremio
- Uređivano
Radi ti na Linux, Windows, Mac i Android tako da ako imaš Android TV ili neki TV box, instaliraš Streamio, pretplatiš se na Debrid, skineš neki streaming add-on kojeg je dosta lako naci, dok ga postavljaš dodaš Debrid API kojeg dobiješ nakon što kupiš pretplatu i to je to, sve normalno radi.
prayer Radi ti na Linux, Windows, Mac i Android tako da ako imaš Android TV ili neki TV box, instaliraš Streamio, pretplatiš se na Debrid, skineš Torrentio add-on, dok ga postavljaš dodaš Debrid API kojeg
Imam LG C1. Sinoć sam instalirao app, ali nisam na laptopu. Pa ću večeras kad ode klinjo spavari.
Šteka mi Stremio dosta na LG-u. A imadem optiku. Pa doklem više pošten narod mora najebavat.
Pretplati se na Debrid. Ja ti ovdje u HR imam neki žali bože internet i potegne 4K film od 22GB bez problema ikakvih. Bez toga ti je kao što je stari Popcorn Time bio na milost i nemilost seed-era.
Inače ima i add-on Peario s kojim možeš podijeliti link streama nekom drugom i gledate i upravljate skupa video tj vrti se sinkronizirano. Jebena stvar.
I treba mu štekat kad gleda Rings of Kenja.
- Uređivano
Posudio mi Fenix token za Debrid do sutra da isprobam i radi. I jebemu mater. Žena počela gledati Emily in Paris. Pa btj to još samo Đeki gleda.
Čisto heads up svima za dijeljenje API ključeva, koliko sam čitao ako se isti token koristi na dvije različite IP adrese istovremeno prvo ide upozorenje pa onda doživotni ban.
Novi sam po pitanju aplikacije Stremio.
Koji su mi potrebni dodatci (addons) da bi ova aplikacija radila, i kako to naći da se instaliraju?
Hvala velika unaprijed.
Hvala.
Ma i nema nešto. Skoro ništa.