Neodržavana klima, vjerojatnost da joj i bakterija iz klime pogoršala stvar.
Budi i ostani zdrav!
Znam da su dobre za urološke probleme kod mužjaka ali za pamćenje, hm? Bumo probali da vidimo bude li pomaka.
Džabe kad je zaključan članak
Ima mislim i puna verzija članka na drugim portalima.
Ja ih pojedem koliko mogu. Sameljem ih zubima dobro tak da nemaš beda. Dvije, tri šnjite rashlađene lubenice i to narežem na kockice pa vilicom grickam.
Ma ne pljuckam ih, tako mi mlijeka u prahu, zgrizem ih sve ko morski cucak.
Folsaeure. Za ime tog lijeka nisam čul. Sastojak je folna kiselinea a ima je puno u leći ali i ostalim mahunarkama zatim u prosu.
Mislim da se današnja ishrana ljudi, naročito mladih sastoji od brzotermičkih obrađenih delicija.
Tko još jede leću, proso i ostale pizdarije kao da su namjenjene pticama, hehe!
Uz folnu kiselinu treba uzimati i B12. To dvoje je povezano i ako organizam ne apsorbira jedno od to dvoje onda nema neke iskoristivosti u organizmu pa se jedno od to dvoje uzima kao dodatak jelima.
Naročito folne kiseline fali trudnicama jer im je prijeko potrebna za razvitak dijeteta kojeg nose u sebi. Dnevna hematološka bolnica u Vinogradskoj puna je takvih mladih mama.
Jesi dobro?
Bulgur kojeg često imam na jelovniku. Dođe mi slično kao riža.
Dal je to sve istina što piše u članku za zdravstvene benefite nemam pojma ali nije sigurno štetan. Ukusan je i baš bih ga i mogao jesti svaki dan.
Ovo nije zajebancija nit mit već za istač. Suhe smokve su lijek za probavu. Samo kaj ih ja pojedem više od jedne.
Ja se nakon njih tak fino da oprostite na izrazu isprdim i pokenjam da to je divota jedna. Nakon toga se osjeti olakšanje.
Imam ih pun lulek. Nabralo se, posušilo, ispralo i u vrečici stoji sa lovrovim listovima za svježinu i aromatizam.
Svakako da nisu zdravi "energetski napici" a kava popijena ne nabrzaka već opušteno i u miru jedna do dvije djeluje kao stimulans.
https://www.vecernji.ba/vijesti/ovo-je-najgore-pice-koje-ujutro-mozete-popiti-a-nije-kava-1792540
Skušu koju na moru i najčešće jedem na gradele ali i srdele su na vrhu najzdravijih plavih riba.
Tu znam često kupovat. Domaća dimljena kibasica. Zadnji put kad sam bio u dućanu i gledao od suhomesntih baš tu da je uzmem ali dobro da je nisu imali.