Soul Nikad mi nije bilo jasno zasto imamo 2 ista topika za hranu,

Neznam ak misliš na onaj stariji koji je više revijalni i malo tko stavlja recepture i kak spravlja to za kaj je stavil sliku. Samo fotke osim katkad mistera Mireka koji je počel pisat kak spravlja te svoje klope dok ostale moraš pitat da malo detalja doda.

Ak već je neka tema o hrani pa nek se i piše o toj hrani iako je gaming portal.

Na temelju toga sam otvoril sličnu temu u kojoj bi se detaljnije pisalo o postanoj slici. Kolači, pekarski proizvodi što više mene interesira a tek na drugom mjestu slana jela.

Ak imam koji novi kolač ili bilo koju slasticu za napravit pa napisati ću komplet recept i način pripreme. Nije bitno dal kog zanima ili ne. Ak zanima samo jednog člana, već sam napravil dobar posel.

Kad sam već otvorio tu temu za recepte pa nije neki interes osim pokojih koji nabace ponešto stoga niti ja ne stavljam tak često recepte i samo nabacim fotku kaj sam pojel za ručak i to mi već glupo i ustvari koga boli k kaj jedem ili bilo tko drugi.

Tako da ta tema počinje ličiti na onu prvu, nije do mene.

TITANXIS Vec ih jedes neko vrijeme i izgleda da ne pomazu

Folsaeure. Za ime tog lijeka nisam čul. Sastojak je folna kiselinea a ima je puno u leći ali i ostalim mahunarkama zatim u prosu.

Mislim da se današnja ishrana ljudi, naročito mladih sastoji od brzotermičkih obrađenih delicija.

Tko još jede leću, proso i ostale pizdarije kao da su namjenjene pticama, hehe!

Uz folnu kiselinu treba uzimati i B12. To dvoje je povezano i ako organizam ne apsorbira jedno od to dvoje onda nema neke iskoristivosti u organizmu pa se jedno od to dvoje uzima kao dodatak jelima.

Naročito folne kiseline fali trudnicama jer im je prijeko potrebna za razvitak dijeteta kojeg nose u sebi. Dnevna hematološka bolnica u Vinogradskoj puna je takvih mladih mama.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/iz-ljekarni-se-zbog-neispravnosti-povlaci-lijek-koji-hrvati-masovno-koriste-a-trenutne-zamjene-nema-15490130

chono

Nisam te prepoznao. Promjenil si svoju fotku.

Ak mene pitaš kak sam. A nešto me bušica mući od jutra. Viski me dere pomalo.

6 dana kasnije

Ovo nije zajebancija nit mit već za istač. Suhe smokve su lijek za probavu. Samo kaj ih ja pojedem više od jedne.

Ja se nakon njih tak fino da oprostite na izrazu isprdim i pokenjam da to je divota jedna. Nakon toga se osjeti olakšanje.

Imam ih pun lulek. Nabralo se, posušilo, ispralo i u vrečici stoji sa lovrovim listovima za svježinu i aromatizam.

https://story.hr/zdravlje/zdrava-prehrana/a302948/Kako-se-pravilno-jedu-smokve-da-bi-se-ubrzao-metabolizam.html

TITANXIS kad si spomenuo probavu, u zadnje 3 godine svako jutro na tašte popijem pola iscjeđenog limuna s malokm vodom i probava radi ko urica.