Miro Kada sam ovo pročitao sjetio sam se nečega.

Kada se kod nas izgradila nova riva zamišljeno je da će biti trajektna linija Plomin Luka-Venecija.

Jedno vrijeme je trajekt bio vezan kod nas.

Tamo je radio jedan mornar. Mrcina od 2 metra. Agresivac koji bi svaku večer pio u kafiću provocirao ljude itd.

Jednu večer je počeo provocirati jednog starijeg čovjeka našeg susjeda i prijatelja koji je invalid. Operirao oba kuka i ne može se sagnuti kako treba.

On je samo klimnuo glavom i okrenuo mu leđa jer nije htio posla s budalom.

Taj mornar ga je gurnuo iza leđa i čovjek je pao udario glavom u pod. Još ga je ovaj iscipelario na podu.

Ničim izazvan.

Sljedeće dan neradni, ljeto i masa ljudi iz sela sjede ispred u dvorištima kada prolazi taj mornar. Hoda pun sebe kao neki šerif.

Kada su ga ljudi vidjeli svi su se ustali i počeli trčati za njim i na kraju ga ulovili. Sigurno 10 ljudi su ga na sred rive iscipelarili i ubili boga u njemu. Ostao je ležati i hitna ga je došla pokupiti. Više ga nikada nismo vidjeli.

Nedaj bože da tako neki seksualni manijak dirne našu djecu iz sela.

Ma kakva policija. I njemu bi presudili na sred rive.

StarFox_N

Neman informacija jesu li ovog dobro iscipelarili.

Ali ono sto vidim kad su ispleskali onog glovu bilo je pokriveno apsolutno svugdi od svih novina, vijesti ma iz paštete je iskakalo.

O ovome nigdi, a ovo je jedan u nizu slucajeva sto se desilo u Zadru.

Ne da san ljut nego….

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 111
    2. @Fenix | 81
    3. @sanzo | 67
    4. @herc | 62
    5. @Miro | 60
    6. @TITANXIS | 56
    7. @Brijac | 56
    8. @doktor1 | 48
    9. @prayer | 48
    10. @StarFox_N | 47

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Brijac | 146
    2. @Flipper | 129
    3. @Fenix | 99
    4. @Miro | 96
    5. @prayer | 84
    6. @herc | 72
    7. @Deadwalker | 51
    8. @doktor1 | 49
    9. @sanzo | 45
    10. @foggy | 42
    Ovaj post se automatski generira.

Netflix and chill

Išao sam legnuti jer radim ujutro i jebeno reko prelistati fejs brzinski i vidim na profilnoj jedne moje obiteljske prijateljice sa kojom sam živio nekoliko godina sliku nje i njene mame. I udarim srce klasika, idem pustit komentar kad ono, 100+ komentara izražavanje sućuti. Trebalo mi je dobrih 30 sekundi da shvatim što se dešava jer taj trenutak kad mozak provari tako nešto je jebeno odvratan za psihu.

Nisam se dugo tako izurlao. Moja mama mi ništa nije htijela javiti jer sam tad dolazio s posla, htijela je pričekati do jutra.
    ona i kćer su živili sa nama neko vrijeme dok sam bio manji. Bila mi je kao teta, a njena kćer kao starija sestra. Ona i moj pokojni otac najbolji prijatelji. HC humanitarac. Krasna žena. I iskreno nisam dosta dugo se čuo sa njom u zadnje vrijeme, jer eto ne znam, životne okolnosti or something. i mama mi je sad rekla da se patila sa rakom. Jebeni život. Samo ću reći u životu sam upoznao puno dobrih ljudi, ali ona je u mojim očima bila anđeo. Žena bez mržnje, koja se čitav život borila za one koji se nisu mogli boriti za sebe. Nismo imali istu krv u venama ali bila mi je obitelj.

proklet rak.

🙁

Ne gine mu olimpijska medalja ubrzo

Miro posalji blizzu sliku..mozda dobiju ideju za novi kostim za Druida xD

Miro

Radiš peku i pomalo se dimi mesina na tebi! Tu i tamo pod gasom slučajno se zaliješ vinom za šmek i to je to

Nakon maščobaste pice u Gloriji, postat će život na vagi materijal

1. Zašto je drška spaljena
    2. Zašto je ugravirano hdz
    3. Zašto je UGRAVIRAN FRANJO
    4. ZAŠTO JE NETKO OVO NAPRAVIO