Miro Pita san u firmi 3 dana slobodno jer je ovo kao smrt u obitelji pa mi se smiju. A sto ja viceve prican picka van materina
Miro Flipper A nista Astro bot san planira danas. Kad bi zna kad ce pro bilo bi lakse odluciti sto dalje.
Zero Tako se i meni dogodilo na kompu, isto udarilo preko routera/mrežnog. SreÄom "samo" je matiÄna bila otiÅ”la i drljavi router.š
Miro Flipper Ma ti su cudo To u pakistanu di ti uzmas ili bas kod nasš¤£š¤£š¤£ Imam swtich zelda kupljena imna box gaypass produzen do 2026 Pa cu viditi sto cu
chono Miro diskutabilnoā¦ neke od cura su bile punoljetne, ali mislim da neke i nisu koje je on stalkao. Uglavnom retaj od lika
Fenix Genesis a Å”to joj toÄno fali osim Å”to nije Chester? Ne zna pjevat? Meni je dobra pjesma, i dalje je to Linkin Park
Genesis Fenix jesi poslusao koncert koji je bio u ponoc? Ako nisi, poslusaj š foggy ja sam ih ko mladji podostao slusao, ovo sa zenskim glasom su totalno promasili jer da pored nove pjesme ne stoji LP ta pjesma ne bi bila nigdje na mapiā¦.
foggy Genesis Jedina dobra stvar mi je One Step Closer. Nakon tog viÅ”e nisam dobio niÅ”ta Å”to me kod njih zanimalo. SluÅ”ao sam album gdje je ta stvar i sljedeÄi i odustao. Jednostavno mjuza iz srednje, nemam niÅ”ta protiv da to netko pusti ali nije mi to mjerilo nekog benda. Nit mi je Chester bio neki vokal, ima toliko boljih.
Fenix Genesis jesi poslusao koncert koji je bio u ponoc? Ako nisi, poslusaj š PosluÅ”ao sam singl na Spotify. Äak mi podigne pjesmu kad ona nastupi. Kad si ostavio post stvarno sam mislio da Äe bit neka katastrofa, a na kraju (meni) Äisto dobro paÅ”e + ima odliÄan vokal
greyback Fenomenalan potez LP-a. Ženskim vokalom dali su novu dimenziju bendu, a opet Äe koliko toliko umanjiti usporeÄivanje s Chesterom (koji je realno nezamjenjiv).
Genesis greyback gledam po netu SVI ju i dalje usporedjuju s Chesterom, tako da nije previse bitno sto je zensko. Slusajuci jucerasnji live koncert, slobodno neka pjevaju nove stvari koje ce izaci za 2 mj al ove stare, to bolje da ni ne pokusava pjevati jer sinoc su mi krvarile usiā¦.
foggy chono zanimljiv razvoj dogadaja zar ne? š What? š Nisam siguran da imam pojma o Äem priÄaÅ”.
fensisuperstar Genesis ali opet to uzimam sa rezervom jer tvoj ukus je ponekad upitan š I meanā¦ tebi je witcher 3 sranje š
Genesis Fenix na 17:20min pocinje koncert, prvo je novi single te nakon toga stare pjesmeā¦slobodno onak na preskokce poslusaj pjesmeā¦Naravno da se ne moze usporedit s Chesterovim vokalom al ovo je po meni cringeā¦. fensisuperstar mozda dodje neki mod za W3 te Geralt bude agilniji i zabavniji u combatu š