Miro StarFox_N Uopce nije jako grmilo od jednom bum Spojen je na ruter bio da nije nebi mu nista bilo U najgore jebeno vrime
Fenix Miro sreća u nesreći je da je vjerojatno najbanalniji mogući kvar u pitanju, ne vjerujem da je išlo dalje od lan porta, a to se lako promijeni
Fenix Miro obično imaju neku diodu kao prenaponsku zaštitu da spriječi da ide dalje. Multimetar će bit pametniji
Miro Pita san u firmi 3 dana slobodno jer je ovo kao smrt u obitelji pa mi se smiju. A sto ja viceve prican picka van materina
Miro Flipper A nista Astro bot san planira danas. Kad bi zna kad ce pro bilo bi lakse odluciti sto dalje.
Zero Tako se i meni dogodilo na kompu, isto udarilo preko routera/mrežnog. Srećom "samo" je matična bila otišla i drljavi router.😂
Miro Flipper Ma ti su cudo To u pakistanu di ti uzmas ili bas kod nas🤣🤣🤣 Imam swtich zelda kupljena imna box gaypass produzen do 2026 Pa cu viditi sto cu
chono Miro diskutabilno… neke od cura su bile punoljetne, ali mislim da neke i nisu koje je on stalkao. Uglavnom retaj od lika
Fenix Genesis a što joj točno fali osim što nije Chester? Ne zna pjevat? Meni je dobra pjesma, i dalje je to Linkin Park