Tako se i meni dogodilo na kompu, isto udarilo preko routera/mrežnog. Srećom "samo" je matična bila otišla i drljavi router.😂

Flipper

A nista Astro bot san planira danas.

Kad bi zna kad ce pro bilo bi lakse odluciti sto dalje.

Flipper

Ma ti su cudo

To u pakistanu di ti uzmas ili bas kod nas🤣🤣🤣

Imam swtich zelda kupljena imna box gaypass produzen do 2026

Pa cu viditi sto cu

Miro diskutabilno… neke od cura su bile punoljetne, ali mislim da neke i nisu koje je on stalkao. Uglavnom retaj od lika

jel netko poslusao ovu novu grozotu od Linkin Parka? Pjevacica je koma

Genesis a što joj točno fali osim što nije Chester? Ne zna pjevat?

Meni je dobra pjesma, i dalje je to Linkin Park

Fenix jesi poslusao koncert koji je bio u ponoc? Ako nisi, poslusaj 😁

foggy ja sam ih ko mladji podostao slusao, ovo sa zenskim glasom su totalno promasili jer da pored nove pjesme ne stoji LP ta pjesma ne bi bila nigdje na mapi….

Genesis Jedina dobra stvar mi je One Step Closer. Nakon tog više nisam dobio ništa što me kod njih zanimalo. Slušao sam album gdje je ta stvar i sljedeći i odustao. Jednostavno mjuza iz srednje, nemam ništa protiv da to netko pusti ali nije mi to mjerilo nekog benda. Nit mi je Chester bio neki vokal, ima toliko boljih.

Fenomenalan potez LP-a. Ženskim vokalom dali su novu dimenziju bendu, a opet će koliko toliko umanjiti uspoređivanje s Chesterom (koji je realno nezamjenjiv).

greyback gledam po netu SVI ju i dalje usporedjuju s Chesterom, tako da nije previse bitno sto je zensko. Slusajuci jucerasnji live koncert, slobodno neka pjevaju nove stvari koje ce izaci za 2 mj al ove stare, to bolje da ni ne pokusava pjevati jer sinoc su mi krvarile usi….

Genesis jesi poslusao koncert koji je bio u ponoc? Ako nisi, poslusaj 😁

Poslušao sam singl na Spotify. Čak mi podigne pjesmu kad ona nastupi. Kad si ostavio post stvarno sam mislio da će bit neka katastrofa, a na kraju (meni) čisto dobro paše + ima odličan vokal

Fenix

na 17:20min pocinje koncert, prvo je novi single te nakon toga stare pjesme…slobodno onak na preskokce poslusaj pjesme…Naravno da se ne moze usporedit s Chesterovim vokalom al ovo je po meni cringe….

fensisuperstar mozda dodje neki mod za W3 te Geralt bude agilniji i zabavniji u combatu 🙂

chono zanimljiv razvoj dogadaja zar ne? 😉

What? 🙂 Nisam siguran da imam pojma o čem pričaš.