Znaci slusat Led Zeppelin je big NO jer je to iz srednjoskolskih dana nasih roditelja?? Najbolja logika ikad.

Kaj se tice LPa meni su prva dva albuma jebena, dalje sve lose, ali Chester je imal glascinu, mozda ne najbolju ikad, ali mu nitko ne moze poreci da je jeben glas imal, a ova zenskica, meh.

Edit: zenskica je katastrofa, usi mi krvare nakon malo detaljnijeg slusanja.

Nije bilo potrebe uopce trazit zamjenu, trebali su ostavit bend i to je to, svako svojim putem.

Genesis maverick koja je onda pjesma ili bend sad u tvojim 30tima?

Backstreet Boys

Nema sto drugo biti

Genesis pa praktički sve prije Backstreet Boys-a. Evo @Miro me preduhitrio.

wooddiebone Ako mi je neka muzika nekad bila dobra u životu, dobra mi je i danas.

Ne nužno. Slušao si i Zvonka kada si bio mali. Jel slušaš i sada?

Očito je da ne shvaćate šta pričam, ali nije ni bitno.

Slušaš šta te volja, a ja ću se "siliti" ne slušati šta mene nije volja.

foggy kako to možeš reci?! To je iz djetinjstva lol

Jebote mnoge video igre koje sam nekada volio ne bih danas ni pogledao. Isto je i sa filmovima, a bogami i sa pjesmama.

Grijeh za lomaču ne voliti neka sranja iz prošlosti.

Sviđala mi se i jedna ženska u tinejdžerskim danima, ali kada sam je vidio nakon 15 ak godina, drago mi što ju nisam ni takao tada.

maverick Da se točnije izrazim - mrzio sam kao mali taj crtić. I pjesmu. I animacije, i art 😃

foggy baš je kenja bio taj crtani. Ernest je bio najbolji.

Ništa nisam mrzio više od Dadilje i kada bi moja mater i sestra to gledale. Onaj ogavni piskutavi ženski glas je bio previše za moje nevine uši.

Ja zato slušam samo ustaške budnice, a to nikad ne izađe iz mode.

foggy to me podsjetilo prije par godina sam se namazao na obiteljskom i prijateljskom okupljanju i puštao Persona 5 soundtrack. Samo smo buraz i ja uživali…

OK da plaču za Chesterom, rijedak vokalni umjetnik koji je ostavio svoj signature i vokalno umijeće.

Ali smatrati da je Chester Linkin Park je smiješno.

Kompletan bend je zaslužan za sve što se stvorilo tokom godina, a Mike zaslužuje isto toliko creditsa.

Ovaj novi Linkin Park mi je top osvježenje. Samo da ga razni tiktokovi i debilna degeneracija ne unište.

foggy

Najbolje kad mi netko kaže ''ajd sad ti nešt pusti''.

Rekoh, jesi siguran da smijem?

Raziel Kompletan bend je zaslužan za sve što se stvorilo tokom godina, a Mike zaslužuje isto toliko creditsa.

Naravno, to stoji. Nekad je 1 član zaslužan za 90% materijala, no ono što čini razliku je BEND. BEND je skupina ljudi koji svojom sinergijom iznosi van nešto što je često unikatno. Kad zamijeniš nekog te sinergije više nema na taj način, i često i skoro uvijek je to ljudima okidač.

Pantera, po evo po logici koju navodiš i dalje je to odličan bend iako glavnih ljudi više nema. Naravno da nije. Tko hoće neka sluša, sve okej, ali nema više "toga" što je to prije zračilo na taj način. Neke stvari/ljudi su jednostavno nezamijenjivi - ne za sve, ali to mora bit jasno svima.

foggy upravo to, najbolji primjer je Queen, znali su da je jedan jedini Freddy i nisu ni trazili zamjenu, a pjesme su pisali svi, doslovno svi, neke od najvecih hitova nije Freddy ni taknul, tak da stoji da je bend ko cijelina bitan, ali nekad, ko u slucaju LPa recimo, Chester je fanovima bil najbitniji.

Poslusao novi singl. Zvuci okej, zenska kad zareve, ima nesto raspynessa kao Chester.

Ipak, bit ce mi zao ko psu sto ih nikako nisam mogao uloviti u razdoblju 2000 - 2003 kad su bili na vrhuncu

maverick

Pa nije ti Zvonko baš dobra analogija kad je Zvonko crtić, a ne bend.

Ali da, kao i na Leteće Medvjediće, Konana Barbarina ili Pokemone u Žakovoj izvedbi, na Zvonka se skandira i skida majica kad je partij.