fensisuperstar @Fenix na poslu editiram jedan pdf sa one drivea i upišem ime gosta i š đ i ć mi deformira U ostatku dokumenta sve normalno piše. A kad tamo otvorim i izađem odmah sjebe sve Edit: ako netko zna riješenje i fix recite mi xD
HideooKoojima Danas dobio 510 eura bakše pri naplaćivanje računa 😃 ( od jedne osobe ) Kak me lagano nagradila , a tek kakva riba ❤️❤️❤️
fensisuperstar Sredio noćnu obradu na poslu riješio sve papire i sad idem u auto uzeti nešto i vidim frajer neki prolazi glavnom cesto jedno 120 na sat, ograničenje 50. kad ono iz mrklog mraka izlazi policijski auto.
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 81 @overlord1 | 50 @klinjo | 50 @montoya | 49 @Torgue | 36 @ZigguratVertigo | 30 @Arcer | 26 @Flipper | 26 @Fenix | 24 @Genesis | 23 @DarkPunisher | 22 @milicevic87 | 21 @Zero | 20 @herc | 19 @stitrek | 19 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 70 @Torgue | 66 @solidmerlin | 65 @montoya | 62 @Zero | 55 @Flipper | 42 @Heat | 36 @fensisuperstar | 34 @milicevic87 | 28 @StarFox_N | 28 @Genesis | 27 @Arcer | 25 @DarkPunisher | 24 @prayer | 24 @Brijac | 21 Ovaj post se generirao automatski.
Fenix Vidim puno postova u TLOU serija temi ali ne želim ulazit. Je li se isplati gledat ili da čekam kraj sezone? Ranije sam pogledao prve dvije i odlučio čekat
sanzo Fenix Za 10 dana je gotovo, lako pocekas. Pricu vise manje znas, neces si slucajno spoilat i ako nesto procitas u meduvremenu.
Tzereen Fenix strpi se. Meni osobno je za sad i dalje odlično, ali nekima ne paše tempo. Imam feeling da bi sa zadnje dvije epizode stvari mogle sjesti bolje i ostalima.
Snakedoc fensisuperstar pratim tipa na Tik toku i govori tocno istinu. A jos mi lik ima glas ko da daje reklame za Blockbuster najave 😉
foggy Odlazi jer mu je dosta da reklame traju po 30sec na svakom drugom videu, cak i kad gleda svoje. Prokleti YT, postali su odurni.