Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 81
  2. @overlord1 | 50
  3. @klinjo | 50
  4. @montoya | 49
  5. @Torgue | 36
  6. @ZigguratVertigo | 30
  7. @Arcer | 26
  8. @Flipper | 26
  9. @Fenix | 24
  10. @Genesis | 23
  11. @DarkPunisher | 22
  12. @milicevic87 | 21
  13. @Zero | 20
  14. @herc | 19
  15. @stitrek | 19

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 70
  2. @Torgue | 66
  3. @solidmerlin | 65
  4. @montoya | 62
  5. @Zero | 55
  6. @Flipper | 42
  7. @Heat | 36
  8. @fensisuperstar | 34
  9. @milicevic87 | 28
  10. @StarFox_N | 28
  11. @Genesis | 27
  12. @Arcer | 25
  13. @DarkPunisher | 24
  14. @prayer | 24
  15. @Brijac | 21
Ovaj post se generirao automatski.

Vidim puno postova u TLOU serija temi ali ne želim ulazit. Je li se isplati gledat ili da čekam kraj sezone? Ranije sam pogledao prve dvije i odlučio čekat

Fenix

Za 10 dana je gotovo, lako pocekas. Pricu vise manje znas, neces si slucajno spoilat i ako nesto procitas u meduvremenu.

Jedan od iskreno dobrih YT-era neće vise snimati 🙁

Fenix strpi se. Meni osobno je za sad i dalje odlično, ali nekima ne paše tempo. Imam feeling da bi sa zadnje dvije epizode stvari mogle sjesti bolje i ostalima.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Odlazi jer mu je dosta da reklame traju po 30sec na svakom drugom videu, cak i kad gleda svoje. Prokleti YT, postali su odurni.

fensisuperstar pratim tipa na Tik toku i govori tocno istinu.

A jos mi lik ima glas ko da daje reklame za Blockbuster najave 😉

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Super su ovi lokalni izbori bili. Evo u Kutini imamo gradonačelnika koji je bio u zatvoru jedno vrijeme, ne samo da je otpustio ženu koja ga je prijavila, nego je obnašao svoje dužnosti cijelo vrijeme, te se opet kandidirao i dijeli prvo mjesto s jednim novim imenom na ovim nedjeljnim izborima.

Uz to sve, 70% ljudi u "državi" nije niti izašlo glasat, a hrpa vukojebina ima samo HDZ-ove kandidate koji će primat plaće od 2soma eura na više. Kakva je ovo divna prčija od zemlje i ljudi, to je za anale.

A vi kako te?

Samo u anale.

I to bez vazelina.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Volim kad ljudi prepoznaju bitne dijelove 😃

foggy Čitam da je ovih dana i vaša bivša županica Merzelica (SDP) dobila još 7 mjeseci zatvora koji su nadodani na onu kaznu od 6 godina zatvora zbog trošenja sredstava županije, pranja novca i primanja mita. Jel ima uopće poštenih političara u vašoj županiji ili moraš prvo biti kriminalac da bi za tebe uopće ljudi glasali, kao preduvjet političkog angažmana? 🙃

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Zero To je dobro pitanje a odgovor nije sigurno tako dobar - jer siguran sam da nema. Ove godine znam jednog kandidata, na zalost nije prosao, osim njega ovo sve na listi je… nemam te rijeci.

Otkad znam za sebe i ovaj grad, tu se glasa za hdz jer od njih ljudi imaju koristi, a tko god je vodio grad nista se tu ne desava. A dodatno, kao sto velis, i krade se na sve strane, pa takvi opet dolaze na vlast. Zacarani krug, a vidim taj krug postao je i drzava.

Hvala svima koji doma sjede i dopustaju da nam se sve ovo pretvori u hdz

foggy Kod nas sam kroz godine više zapamtio one slučajeve nasilja gradonačelnika prema novinaru, župana prema ženi, zastupnika zbog mita novinaru (telefonski, lol) i tak. Neki stvarno smatraju da su uhvatili boga za bradu čim se dokopaju neke izvršne funkcije na vlasti, ali sve to obično dođe na naplatu ako idu mimo zakona i opuste se previše smatrajući da su nedodirljivi. Opravdanje iza onog nedavnog masnog dizanja plaće čelnicima je bila kao da će imati smanjen interes za korupcijom, što bi bilo lijepo da stvarno bude slučaj…

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Zero Korupcija je već to što imaju plaću. I što je dozvoljeno da nitko obećanja ne ispuni. I što je dozvoljeno ne glasat. I što kriminalci imaju pravo opet bit na vlasti… Nastavi niz.