foggy mene su zvali da sjedim na izborima i kao ajde idem jer me bila zvala mama bivšeg školskog kolege pa kao pliz usluga, i mogu ti reć da ću dobro razmislit ako ću drugi put ić, još mi kaže žena u 11 navečer kad smo odlazili da će vjerovatno bit drugi krug pa se vidimo i tad, rekla sam joj da se vidimo jedino ako me policija dovede u lisicama po odredbi suda, mislila je da se šalim.
Pošto je biračko mjesto djelilo zgradu sa restoranom, ja sam nadobudno uzela samo bocu vode jer sam naivno mislila da ću imat 10 minuta da naručim usranu porciju pomfrija, ali ne, bila sam na vodi od 12 do 11 navečer. Zapravo lažem, bilo je aro ribica na stolu u zdjeli u koju su svi gurali prljave neoprane ručetine.
Neznam da li sam ikad u svom životu toliko besmisleno izgubila 11 sati svojeg života, jedino što mi pada napamet je kad sam probala igrat agar.io i ostala do 4 ujutro a radila sam ujutro taj dan.
Koliko sam vidjela, izlazila je gerijatrija glasat, a jedino što gerijatrija zna je da se ništa ne mjenja, jer zadnji put kad se promjenilo nešto u njihovom životu je kad se raspala juga i od tad imaju ptsp od tog događaja. Tako da se ljudi drže dobrog starog hdz-a jer drugo ništa ne prepoznaju.
I jedan funfact, našli smo ni manje ni više nego 4 povećala koji su starci slučajno ostavili poslje glasanja iza onih kartona.
Ako ću odokativno, na 200 staraca, došla je jedna osoba mlađa od 30, i to vjerovatno kćeri/sinovi kandidata pod prisilom jer po njihovim facama nitko nije htio bit tamo. I ne krivim ih.
A do promjene će doć tek kad pomre stara garda, i to ti je to.