I ja se nadam da ce ih brzo poloviti i dati najvise moguce kazne. Ovo se tocno vidi da je namjerno poticanje mrznje prema islamu :/

Zero samo šire hejt. Kod nas nema radikalnih ekstremista. Imam druga tu jednog, vozimo se i vidi dobru ribu i naravno pogleda ja ga klepnem i kažem mu:"aloooo, blud je grijeh sunce ti jebem, nemoj da te ovaj gore krivo pogleda".
I sad znaš pogleda me onako:"E A TI KAKAV SI TEBE ISUS NITI NE GLEDA KOLKO SI POKVAREN AHAAAAAAAAAAA ŠTAŠ SAD"
i naravno grohotom se smijemo. U nekoj drugoj državi netko bi me rokno vjv.

Tek danas provjerio listić od eurojacpota šta sam igro u utorak

6700 eura Ha-Ha-Ha

Pošto ono RTX 5090 Ha-Ha-Ha

fensisuperstar Ma kakva druga država, rokno bi te u ovoj samo tako da si bio sa mnom. Zato se i ne vozimo (po tračnicama) više.

• sanzo

•  
        •  
      • Uređivano

doktor1 prodam ti ja za 6669.

Fenix

Hoćeš da ti prebacim svoj kredit pa da budeš i ti sretan? Ha-Ha-Ha

Etažiranje i renovacija kuće kod Jablanca i renovacija stana u Rijeci od temelja!

Zajebancija, ali da mi dobro leglo, je!

70% za otplatu kredita, novi krevet i idemo dalje….

Još krajem godine ili početkom sljedeće je u planu Mazda CX30

• Fenix

•  
          •  

doktor1 u prijevodu dvije nekretnine, novi terenac i dobitak na Eurojackpotu. Teško se živi!

Fenix i jebe sa strane još dvije jedva punoljetnice. Nije džabe doktor.

ThomasAAnderson

Nakon 2 i pol mjeseca laptop došao iz servisa, roknuo sam ekran bio. Ekran je popravljen. Likovi su mi također kompletno formatirali disk i nasnimali druge windowse.

Links je u pitanju

Ljudi moji, umjesto da se u škole zove za bombe, u Links treba

ThomasAAnderson Jebi im mater. Takoder, ako nema rijeci o formatiranju na radnom nalogu(ili opcim uvijetima servisa) mozda imas pravo na neku odstetu ? pogotovo ako je poslovni laptop u pitanju. Pricam napamet, ali svejedno nazovi voditelja servisa i reci mu kaj ga ide.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @doktor1 | 84
            2. @TITANXIS | 36
            3. @DarkPunisher | 36
            4. @Tuhy | 34
            5. @Zero | 33
            6. @bosscorelli | 32
            7. @Fenix | 31
            8. @solidmerlin | 27
            9. @chono | 25
            10. @escoban | 22

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Zero | 68
            2. @Brijac | 66
            3. @doktor1 | 52
            4. @fensisuperstar | 43
            5. @Miro | 38
            6. @prayer | 34
            7. @DarkPunisher | 33
            8. @solidmerlin | 33
            9. @renda | 31
            10. @chono | 31
            Ovaj post se automatski generira.