Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @doktor1 | 84
  2. @TITANXIS | 36
  3. @DarkPunisher | 36
  4. @Tuhy | 34
  5. @Zero | 33
  6. @bosscorelli | 32
  7. @Fenix | 31
  8. @solidmerlin | 27
  9. @chono | 25
  10. @escoban | 22

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Zero | 68
  2. @Brijac | 66
  3. @doktor1 | 52
  4. @fensisuperstar | 43
  5. @Miro | 38
  6. @prayer | 34
  7. @DarkPunisher | 33
  8. @solidmerlin | 33
  9. @renda | 31
  10. @chono | 31
Ovaj post se automatski generira.

Nesto me jebeno uhvatilo prije par dana. Mišići i zglobovi ubijaju, pluća skoro da mi se raspala,.jedva dišem boli me sve. Na jebenim sam lijekovima i samo molim boga da sto prije prođe. Ja sam onaj tip koji fakat ne voli izostajati s posla ali osjecam se kao da se raspadam. Srećom pa mi mama trenutno čuva malog ja sam izoliran malo. Onaj prvi dan sam si vrat namazao sa neofen gelom da mi popusti bol jer nisam mogao spavati od muke

Zero evo probudio sam se ko zmaj jutros. Jbga drzalo me petak subotu i nedjelju bas hc. Ali ostao doma mjenj me netko da dodjem k sebi

ovaj tjedan sam prisilno uzeo godisnji zbog radnika u novom stanu, jer zabusavaju ak nisam tamo, a moram do ponedjeljka iselit iz trenutnog stana….Raketu sam dosao opalit, raketa je religija🤣

Nekad te majstore treba tako dobro ispizdit, gori su nego djeca u vrticu….

Genesis ispizdit će oni tebe pari se meni, tebi je rok u ponedjeljak nije njima

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Genesis Natjeraj ti njih da rade nedjeljom. I baci bojkot

Genesis sta ti je kad dode dijaspora sa parama

Stvarno, ne preračunavam u kune jer mi uvijek bilo slabo kada bi preračuno…

Ali sada sam za četri sira i vrhnje dobio račun: preračunat

100 jebenih kuna 4 sira!!!

U subotu na pumpi u Jablancu dvije karlovečke 0.5 u limenci 45 kuna!!!

Jebi Plenkovići i ne vadi!!! Tu je narod ko ja na dalje!!

Jebi nas u guzicu da dočekujemo sportaše nas 100 000, ali plaćat ćemo dvije pive i pizzu 150 kuna!!!

Guraj, guraj!!

Hej, kad brojiš cijenu za samo jedan sir onda je 19,20kn. I mean…

Giphy - Donald Trump GIF by GIPHY News

Naručil neku lounge baštensku garnituru sa JYSK.

Valja mi ovo par dana dok ne dođe dobro nategnuti moždane vijuge, jer sudeći po uputama za sastavljanje, bit će borba. Morat ću taj dan Lexaurin popiti.

Raziel Sretno 🤠 ja sam prosle godine sastavio ovakve 4.

Milion dijelova i šarafa. 😱

Raziel Neke komode su im stvarno od 1000 dijelova ali ja u zivotu nisam vidio bolje upute od njihovih:

• Svaki komad namjestaja ima broj ili oznaku
        • Svaki tip sarafa dolazi u vrecici i ima svoju oznaku
        • Upute koriste slike dijelova i cak pokazu kak okrenut dasku da nema zabune

Ikea je jedina bila tak pic pic, ali ovi su me iznenadili. Cesto sklapam nesto i skuzim da sam okrenuo neku dasku krivo pa cijeli sklop kasnije vise ne pase.

Osim jyska nisam nikad koristio te ostale svjetske brendove, jer sam mišljenja da nam je industrija namještaja u Bejha dovoljno jaka i kvalitetna, da nema potrebe da potražujem za tim svjetskim brendovima. Jysk više volim zbog posteljine i pamučnih materijala, kao i omanjih namještaja kakve je teško pronaći kod nas, ovo je prvi put da uzimam nešto veće. Znam da su im instrukcije dobre, ali isto tako znam da sam znao momački zapeti na nekim dijelovima prilikom sastavljanja.

Za ikeu sam čuo da su inžinjeri nemilosrdni. U to se nemam volje nit živaca ni upuštati.

Ja sam nedavno sastavlja više JYSK stvari. Prelagano je sve i dosta intuitivno. Ka da speedrunaš "postajanje kompetentne odrasle osobe" any%. Imaš jedan manual koji je proša više egzistencijalnih kriza nego ti sam. Nema teksta--samo jasne ilustracije. Nikakvi hijeroglifi ka šta ih IKEA nekad zna imat.

Ako sastavljaš nešto veće, možda ćeš prvih deset minuti preispitivat svoje vlastite životne odluke koje su te dovele do toga, ali stvari brzo kliknu. I JYSK ima onaj zadovoljavajući tunk kad stvari sidaju na svoje misto. Dobar đir.

Doduše, ja sam ima jedan fizički obračun s malim noćnim ormarićem iz JYSK-a nedavno, ali u moju obranu, sastavlja sam ih uz paralelno gledanje Hajduka . . . nešto sam jednostavno mora udrit nogom.

k Ako sastavljaš nešto veće

4 u 1 zapravo.

Trosjed sa dodatkom za noge, stol i fotelja. Stol i fotelju ću lako. Ovaj trosjed vidim će mi oduzeti malo više živaca, ali polako ću.

Meni su veće stvari čak i lakše za spojiti, nego manje. Manji ormarići/obućari i slično su mi bili jebeniji X puta, barem sudeći po ovim instrukcijama.

Šteta da se pretvara u eure kad kliknem na igru.