Zero samo šire hejt. Kod nas nema radikalnih ekstremista. Imam druga tu jednog, vozimo se i vidi dobru ribu i naravno pogleda ja ga klepnem i kažem mu:"aloooo, blud je grijeh sunce ti jebem, nemoj da te ovaj gore krivo pogleda".
I sad znaš pogleda me onako:"E A TI KAKAV SI TEBE ISUS NITI NE GLEDA KOLKO SI POKVAREN AHAAAAAAAAAAA ŠTAŠ SAD"
i naravno grohotom se smijemo. U nekoj drugoj državi netko bi me rokno vjv.

Tek danas provjerio listić od eurojacpota šta sam igro u utorak

6700 eura Ha-Ha-Ha

Pošto ono RTX 5090 Ha-Ha-Ha

fensisuperstar Ma kakva druga država, rokno bi te u ovoj samo tako da si bio sa mnom. Zato se i ne vozimo (po tračnicama) više.

• sanzo

•  
        •  
      • Uređivano

doktor1 prodam ti ja za 6669.

Fenix

Hoćeš da ti prebacim svoj kredit pa da budeš i ti sretan? Ha-Ha-Ha

Etažiranje i renovacija kuće kod Jablanca i renovacija stana u Rijeci od temelja!

Zajebancija, ali da mi dobro leglo, je!

70% za otplatu kredita, novi krevet i idemo dalje….

Još krajem godine ili početkom sljedeće je u planu Mazda CX30

• Fenix

•  
          •  

doktor1 u prijevodu dvije nekretnine, novi terenac i dobitak na Eurojackpotu. Teško se živi!

Fenix i jebe sa strane još dvije jedva punoljetnice. Nije džabe doktor.

ThomasAAnderson

Nakon 2 i pol mjeseca laptop došao iz servisa, roknuo sam ekran bio. Ekran je popravljen. Likovi su mi također kompletno formatirali disk i nasnimali druge windowse.

Links je u pitanju

Ljudi moji, umjesto da se u škole zove za bombe, u Links treba

ThomasAAnderson Jebi im mater. Takoder, ako nema rijeci o formatiranju na radnom nalogu(ili opcim uvijetima servisa) mozda imas pravo na neku odstetu ? pogotovo ako je poslovni laptop u pitanju. Pricam napamet, ali svejedno nazovi voditelja servisa i reci mu kaj ga ide.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @doktor1 | 84
            2. @TITANXIS | 36
            3. @DarkPunisher | 36
            4. @Tuhy | 34
            5. @Zero | 33
            6. @bosscorelli | 32
            7. @Fenix | 31
            8. @solidmerlin | 27
            9. @chono | 25
            10. @escoban | 22

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Zero | 68
            2. @Brijac | 66
            3. @doktor1 | 52
            4. @fensisuperstar | 43
            5. @Miro | 38
            6. @prayer | 34
            7. @DarkPunisher | 33
            8. @solidmerlin | 33
            9. @renda | 31
            10. @chono | 31
            Ovaj post se automatski generira.

Nesto me jebeno uhvatilo prije par dana. Mišići i zglobovi ubijaju, pluća skoro da mi se raspala,.jedva dišem boli me sve. Na jebenim sam lijekovima i samo molim boga da sto prije prođe. Ja sam onaj tip koji fakat ne voli izostajati s posla ali osjecam se kao da se raspadam. Srećom pa mi mama trenutno čuva malog ja sam izoliran malo. Onaj prvi dan sam si vrat namazao sa neofen gelom da mi popusti bol jer nisam mogao spavati od muke