fensisuperstar fensi jr.: Tata tata oćeš mi kupiti Playstation? Fensi: Ali sine mi imamo playstation u kući. playstation u kući:
TITANXIS fensisuperstar Uh dobar je, to je ona fat edicija😃 Dijete te pita za PlayStation pa kupi mu ga. Nađe se na njuškalu rabljenih za 60-tak eura.
fensisuperstar TITANXIS Dijete te pita za PlayStation pa kupi mu ga Moj sin hoće imati PC. I složit ću mu PC. edit: i da se razumijemo, kupio sam mu ovo na svoju ruku. da je on birao vjerojatno bi birao xbox
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @TITANXIS | 199 @StarFox_N | 85 @chono | 80 @Deadwalker | 68 @solidmerlin | 66 @maverick | 58 @Zero | 51 @f_i_c_o | 48 @herc | 47 @Fenix | 45 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @TITANXIS | 188 @Deadwalker | 83 @Zero | 79 @solidmerlin | 74 @fensisuperstar | 74 @Miro | 69 @chono | 65 @Fenix | 64 @Tuhy | 49 @somethingwrong | 47 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 19 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Brijac | 19 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @StarFox_N | 16 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Deadwalker | 13 glasova u S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl @StarFox_N | 11 glasova u PlayStation VR 2 (PSVR 2) Ovaj post se automatski generira.
fensisuperstar https://www.youtube.com/@MARKOOOOOOOOO Jebote danas prvi put naletio na ovog lika. Pičku materinu kako frajer brutalno dobar art radi.