buz Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi. 🤣

buz prođe kraj mene i

Tuhy Tuhy

Ima nešto poetski u ovom burnanju, konačno si dočekao priliku

Genesis

Ipak je do tebe

Ja kitim zadnji dan jer onda jelke budu skoro besplatne u Pevexa i Bauhusa

Tuhy Sad znaš kak je svoj onoj sirotoj janjadi koju si poždero

Ja ne ubijam ja samo pecem

foggy Inace kad paras kesu onda ne idi kroz prst. Zaprati me za vise prstiju.

Na prstima se uci zato ih i ima 10

Fenix Ima nešto poetski u ovom burnanju, konačno si dočekao priliku

Neka je doslo i njegovih 5 minuta

pravednik @Miro brz oporavak kolega!

Hvala kolega

Genesis žena još nije okitila bor, ali imam dvije kolegice koje su još prije mjesec dana

@Tuhy @foggy sick burnovi. Ovo je kvaliteta spuštanja zbog koje se plaća internet. Ha-Ha-Ha

Genesis ima li jos tko ludu zenu da je vec okitila bor ili sam se ja jedini usrecio?

Ako i ostale kucne poslove tako izvrsava, sretan si.

Sav sam u čudu lol. Bilo je samo pitanje kada će morati odbaciti lažne optužbe.

Apsolutno mi je nevjerojatno ovo kaj se dešava oko Beroša. I nitko ništa ne priča. Znači, fakat smo u kurcu.

Tzereen isto kao što se dva dana pričalo o drugih 20 ministara pa onda ništa. Odgovor na kriminal u politici u HR se svodi na par memeova i komentara na portalima.

Tko ne zna priču i ovaj problem, dosta je fora pročitati (komentari nastavljaju priču)

(BTW što se tiče IQa, spekulira se da bi Tesla imao oko 300 da je mjerio, ali po praktičnom doprinosu svijetu(ne općem razmišljanju) ja bih rekao da je van tih kategorija)

Pitanje je koliko je uopće razina IQ proporcionalna bilo čemu. Moja žena na testu imala maksimalni rezultat, za veću skalu bi morala na specijaliziraniji test, a eto nas još uvijek podstanari Ha-Ha-Ha A kada mi pokaže grupni chat od Mense to je razina negdje naše Trump teme

Ja kazem ako si inteligentan ne znaci da si i pametan 🫡

To je obrnuta parabola - što si pametniji, to si veći filozof. Drugim riječima zakurac si.

oh wait

solidmerlin Ja kazem ako si inteligentan ne znaci da si i pametan

To je sasvim točno. Netko može biti iznimno inteligentan a da svoj potencijal ne realizira znanjem, da odustane od faksa i sl. iz osobnih razloga, manjka motivacije, što god. Biti "glup" nije sramota, to se uvijek može ispraviti ako netko ima motivaciju obrazovati se i saznati nove informacije koje će mu pomoći da razumije neku problematiku. Biti neinteligentan je već relativno trajno stanje i tu nema pomoći.

Fenix Moja žena na testu imala maksimalni rezultat, za veću skalu bi morala na specijaliziraniji test, a eto nas još uvijek podstanari

Boli te kurac bar znas da je ona kriva 🤣🤣🤣🤣