I tako

Produženi vikend u Subotu se lipo igralo, danas ostalo 2 masline pobrati okrenuti pancetu na ražnju pa igranje.

Brusim nož jos govorim ženi da brus nije više baš dobar i idem nožom rasparati kesu radin brži potez i kidam komadic prsta tako cisto da bi i samuraji bili ponosni na mene.

I eto nema ražnja nema igranja

Rana je previše krvava pa nju necu stavljat, ražanj cu pokusati sutra spremiti a od gaminga nista

Imam deja vu na lom lijevog palca dok sam bio u osnovnoj. Ja sam se tješio što nije bila dominantna desna ruka.

Uf, vrlo jebeno. Imao sam slučaj di sam potpuno novim skalperom ušao u jagodicu lijevog palca cijelom širinom oštrice od skalpera, vertikalno. Toliko je bio oštar da prvu sekundu nisam ni osjetio.
    Zalijepim ja palac sa trakom na brzinu onako jebački i odem na hitnu.
    Skinu oni traku na hitnoj i ksže doktorica: "Pa di je rez?" Ja gledam i doslovce je toliko precizan cut bio da je palac zarastao na putu do hitne. Kaže ona: "Aha. Ništa morat ćemo otvoriti da mogu očistiti". Rekoh samo vratite meso kako sam i ja.
    E tu sam pustio suzu 😂😂😂
    Niti ožiljak mi nije ostao.

Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi. 🤣

buz poor guy

Miro u mene se nije radilo o koži nego o doslovce pola palca 😂😂😂 ali ne poprijeko nego vertikalno, kroz meso

Tuhy

I onda napasti Sony da ne misli na nas

Miro Evo rane ne otvarajte

Sad znaš kak je svoj onoj sirotoj janjadi koju si poždero

Miro idem nožom rasparati kesu radin brži potez i kidam komadic prsta

Inace kad paras kesu onda ne idi kroz prst. Zaprati me za vise prstiju.

buz Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi. 🤣

buz prođe kraj mene i

Tuhy Tuhy

Ima nešto poetski u ovom burnanju, konačno si dočekao priliku

Genesis

Ipak je do tebe

Ja kitim zadnji dan jer onda jelke budu skoro besplatne u Pevexa i Bauhusa

Tuhy Sad znaš kak je svoj onoj sirotoj janjadi koju si poždero

Ja ne ubijam ja samo pecem

foggy Inace kad paras kesu onda ne idi kroz prst. Zaprati me za vise prstiju.

Na prstima se uci zato ih i ima 10

Fenix Ima nešto poetski u ovom burnanju, konačno si dočekao priliku

Neka je doslo i njegovih 5 minuta

pravednik @Miro brz oporavak kolega!

Hvala kolega

Genesis žena još nije okitila bor, ali imam dvije kolegice koje su još prije mjesec dana

@Tuhy @foggy sick burnovi. Ovo je kvaliteta spuštanja zbog koje se plaća internet. Ha-Ha-Ha

Genesis ima li jos tko ludu zenu da je vec okitila bor ili sam se ja jedini usrecio?

Ako i ostale kucne poslove tako izvrsava, sretan si.