Nisan ima problem sa tim ja san odma otkinuo sve, i kad san se vratija taj komadic san nasa na nozu
Blebletaonica 3.0
Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi.
- Uređivano
- Uređivano
buz Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi.
buz prođe kraj mene i
ima li jos tko ludu zenu da je vec okitila bor ili sam se ja jedini usrecio?
Ipak je do tebe
Ja kitim zadnji dan jer onda jelke budu skoro besplatne u Pevexa i Bauhusa
Tuhy Sad znaš kak je svoj onoj sirotoj janjadi koju si poždero
Ja ne ubijam ja samo pecem
foggy Inace kad paras kesu onda ne idi kroz prst. Zaprati me za vise prstiju.
Na prstima se uci zato ih i ima 10
Fenix Ima nešto poetski u ovom burnanju, konačno si dočekao priliku
Neka je doslo i njegovih 5 minuta
Hvala kolega
- Uređivano
Genesis ima li jos tko ludu zenu da je vec okitila bor ili sam se ja jedini usrecio?
Ako i ostale kucne poslove tako izvrsava, sretan si.
- Uređivano
- Uređivano
Apsolutno mi je nevjerojatno ovo kaj se dešava oko Beroša. I nitko ništa ne priča. Znači, fakat smo u kurcu.
Tzereen isto kao što se dva dana pričalo o drugih 20 ministara pa onda ništa. Odgovor na kriminal u politici u HR se svodi na par memeova i komentara na portalima.