- Uređivano
Ako se ne varam, mislim da je @ThomasAAnderson.
Ako se ne varam, mislim da je @ThomasAAnderson.
4 dana u Japan iz Europe? Više si na putu nego u Japanu, stvarno ne vidim smisao, ali tko sam ja da sudim.
Pitaj što te zanima.
ThomasAAnderson dana u Japan iz Europe? Više si na putu nego u Japanu
To sam i ja pomislio i upital se pa kaj mu se isplati na tak malo dana ostat tamo a prevalit toliki put
Nisam računao putovanje avionom te između lokacija, 4-5 dana aktivno razgledavanje. Javim ti se na PM.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
I tako
Produženi vikend u Subotu se lipo igralo, danas ostalo 2 masline pobrati okrenuti pancetu na ražnju pa igranje.
Brusim nož jos govorim ženi da brus nije više baš dobar i idem nožom rasparati kesu radin brži potez i kidam komadic prsta tako cisto da bi i samuraji bili ponosni na mene.
I eto nema ražnja nema igranja
Rana je previše krvava pa nju necu stavljat, ražanj cu pokusati sutra spremiti a od gaminga nista
Imam deja vu na lom lijevog palca dok sam bio u osnovnoj. Ja sam se tješio što nije bila dominantna desna ruka.
Uf, vrlo jebeno. Imao sam slučaj di sam potpuno novim skalperom ušao u jagodicu lijevog palca cijelom širinom oštrice od skalpera, vertikalno. Toliko je bio oštar da prvu sekundu nisam ni osjetio.
Zalijepim ja palac sa trakom na brzinu onako jebački i odem na hitnu.
Skinu oni traku na hitnoj i ksže doktorica: "Pa di je rez?" Ja gledam i doslovce je toliko precizan cut bio da je palac zarastao na putu do hitne. Kaže ona: "Aha. Ništa morat ćemo otvoriti da mogu očistiti". Rekoh samo vratite meso kako sam i ja.
E tu sam pustio suzu
Niti ožiljak mi nije ostao.
Nisan ima problem sa tim ja san odma otkinuo sve, i kad san se vratija taj komadic san nasa na nozu
Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi.
buz Mislim da sam vidio konobara danas kako daje otkaz. Leggiero u Family Mallu, krcat do zadnjeg mjesta, jedan konobar je na valjda 20 stolova vani. Nosi krcatu tacnu, šalice složene na tri kata, prođe kraj mene i čujem za par trenutaka krš i lom, sve pada. Samo se vraća nazad, flaša pive još na tacni, prevrnuta, curi piva iz nje, ulazi u kafić. 15 sekundi kasnije, izlazi van s jaknom u ruci i odlazi.
buz prođe kraj mene i