chono Koliko ti mores srat to je nevjerojatno

Post ti je opet prijavljen…

TITANXIS Gdje god je neka nakupina nemorala itd…

Nakupina štetnih hemijskih tvari u zemlji i vodi, prekomjerno zagađenje zraka, prekomjerne količine smeća i otpada frende moj, kakva crna religija.

Nemaju duhovni Bogovi veze s ovim. Nego pogani ljudski nemar sa urođenim nagonom za uništavanjem svega što se uništiti može.

Raziel Nemaju duhovni Bogovi veze s ovim. Nego pogani ljudski nemar sa urođenim nagonom za uništavanjem svega što se uništiti može.

Spiritualno ili duhovno stanje ljudi se reflektira u fizickom svijetu, sve što si naveo je cesto ta ista refleksija. Materijalna "iluzija" i ego imperativ/nagon za brže - više - jace cesto dovodi do tog disbalansa koji dovodi do konflikta, uništenja, oneciscenja…Covjek je dio Prirode a glavni zakon iste je Balans kojeg i covjek treba poštivati, bez toga nastaje nered…

Ali sve skupa ide svojim tokom, ako se covjecanstvo previše petlja sa Prirodom, ista to lako riješi/izbalansira sa prirodnim nepogodama, ako ide u krajnost onda dolazi do tektonskih pomaka i poplava, zatim škola za Zemljane krece iz pocetka🤣

Raziel

Ovi uragani koji stižu nemaju veze puno sa onečišćenjem. Posljedice mogu imat u najgorem slučaju sa uginućem biljnog i životinjskog svijeta. Ok ne moraju imat ni sa religijom veliš crnom religijom a ta bi došla prije u obzir da jebucka čovječanstvo, hehe!

Ali sigurno ima veze sa dizajnerom svemira koji je logičan i savršen mehanizam. To sipi sa visina kako ide jedna pjesma od Matoša.

herc

Ne ulazi u tu zecju rupu, nema smisla, preduboko je…fokusiraj se na istraživanje Antartike i tehnologije oko skalarnih valova…to je još dublja rupa🕵️‍♂️🤣

TITANXIS

U ovom nedavnom kratkom videu ima nekih detalja, sad koliko je sve istinito sam procjeni…

Isuse čak ni ja je pušim teoriju zavjera toliko.

Evo vam rabbit hole..melt your brain.q

chono Napisao je da nas kaznjava neka visa sila jer smo nakaradni, zlocesti i negativni.

chono "Kaznjava" nas priroda odnosno sami sebe zbog prevelike konzumacije.

Giphy - Nathan Fillion Firefly GIF by HULU

Gle stitrek ima youtube kanal: