Blebletaonica 3.0
stitrek povezano ali uzmi u obzir i modificiranje vremenskih prilika sa raznim tehnologijama koje su dvosjekli mac, to odavno postoji i ponekad dovodi do disbalansa u obliku poplava,
To sam i ja do prije pol godine tak razmišljao o tim tehnologijama koje mjenjaju zemljinu atmosferu i samu zemlju na full. Ok i mogu razumjeti da tehnologija provocira prirodu, onako upikne ju a priroda odgovori na svoj način.
Chono se dotaknuo i dinosaura pa ću ja sam sebi postavit pitanje odnosno da dinosauri nisu izumrli i kako bi se čovjek nosio sa tim najžeščim grabežljivcima?
To ima sve neku logiku zašto se šta dešava ili ne.
ak se budemo molili bude sve dobro. predlažem da se nađemo na trgu i da kleknemo.
- Uređivano
Molitva postoji od postanka ljudi…danas ima lošu konotaciju zbog religija/politike a ustvari je oblik meditacije…
Evo ti malo i filozofskog objašnjenja
Objective prayer (esoteric Christianity) is a form of prayer that aligns with universal truths and cosmic laws. Unlike subjective prayers, which are often driven by personal desires and immediate concerns, objective prayers reflect a higher level of consciousness and understanding of one's place in the universe.
Koliko ti mores srat to je nevjerojatno
Koga boli kurac ako mi je post opet prijavljen
- Uređivano
- Uređivano
- Uređivano
TITANXIS Gdje god je neka nakupina nemorala itd…
Nakupina štetnih hemijskih tvari u zemlji i vodi, prekomjerno zagađenje zraka, prekomjerne količine smeća i otpada frende moj, kakva crna religija.
Nemaju duhovni Bogovi veze s ovim. Nego pogani ljudski nemar sa urođenim nagonom za uništavanjem svega što se uništiti može.
- Uređivano
Raziel Nemaju duhovni Bogovi veze s ovim. Nego pogani ljudski nemar sa urođenim nagonom za uništavanjem svega što se uništiti može.
Spiritualno ili duhovno stanje ljudi se reflektira u fizickom svijetu, sve što si naveo je cesto ta ista refleksija. Materijalna "iluzija" i ego imperativ/nagon za brže - više - jace cesto dovodi do tog disbalansa koji dovodi do konflikta, uništenja, oneciscenja…Covjek je dio Prirode a glavni zakon iste je Balans kojeg i covjek treba poštivati, bez toga nastaje nered…
Ali sve skupa ide svojim tokom, ako se covjecanstvo previše petlja sa Prirodom, ista to lako riješi/izbalansira sa prirodnim nepogodama, ako ide u krajnost onda dolazi do tektonskih pomaka i poplava, zatim škola za Zemljane krece iz pocetka
Ovi uragani koji stižu nemaju veze puno sa onečišćenjem. Posljedice mogu imat u najgorem slučaju sa uginućem biljnog i životinjskog svijeta. Ok ne moraju imat ni sa religijom veliš crnom religijom a ta bi došla prije u obzir da jebucka čovječanstvo, hehe!
Ali sigurno ima veze sa dizajnerom svemira koji je logičan i savršen mehanizam. To sipi sa visina kako ide jedna pjesma od Matoša.
Već sam požalio što sam linkao vijest o uraganu.