fensisuperstar Jebote cimer mi hrče toliko jako da bi mrtve dignuo iz groba.

Jesi objasnio tom Necromanceru kako da se brže level upa?

chono

chono :-/ to su dobre fine cure sa kojima radim i koje poštujem. Nisu fulje. Fulje imam ja svoje. Van posla.

Dont shit where you eat.

To je pametno. Kad daš otkaz, onda tek prskanje po faci.

Već samo gledanje Asmona je sasvim dovoljan preduvjet za friend zone.

Ovo je uragan koji ide prema Floridi:

Ovaj planet će nas se riješiti kao da nismo nikada ni postojali ako nastavimo po starom.

Deadwalker Ovaj planet će nas se riješiti

To je upozorenje Velikog meštra, Majke prirode, Boga, nazovimo to kako hoćeš.

Gdje god je neka nakupina nemorala, negativnosti, uništavanje i opčenito nevaljanosti među civilizacijom tu se desi upozorenje.

Jačina nevremena je u skladu sa jačinom negativnosti među ljudima na nekom određenom području.

Hrvatska je također dobila u par navrata upozorenje. Dal smo štogod naučili i izvukli neki poučak, to ne znam. Ako nismo, slijedi nam još par žeščih upozorenja.

Mislim da totalno uništenje neće se dogoditi jer onda život na Zemlji i samo postojanje nije nikad imalo svoj smisao.

TITANXIS Jačina nevremena je u skladu sa jačinom negativnosti među ljudima na nekom određenom području.

Da je to istina rvatske ne bi bilo odavno. Trabunjaš malo opet a 😃

TITANXIS ostavi se droga, barem na neko vrijeme.

Sta su jadni dinosauri skrivili? TRex je spolno opcio sa Spinosaurom? Takvu razinu nemorala i negative priroda nije mogla trpjeti

renda nije, ali je ono nakon njega.

Voznja auta i sagorijevanje CO2 nije elementarna nepogoda, just saying

renda koji su 20 ili 30% jaci nego ranije. Zadnje istrazivanje pokazuje kako je Boris primjerice naglo prekinuo iznimno susno i toplo ljeto, rekordno po temperaturama po pojedinim lokacijama, svjedocis upravo njegovom utjecaju. Zamisli sto se dogada kada ojaca na Atlantiku. Ovo nije "samo uragan", ovo je direktna posljedica covjeka. Prouci malo modele i kalkulacije iz ovih novih mocnih sustava. Korado je bas neki dan govorio o tome kako ce USA najebat, jer su postali ogromni i presnazni tamo