Blebletaonica 3.0
Fenix lol ne, samo sam kopirao link iz članka.
renda koji su 20 ili 30% jaci nego ranije. Zadnje istrazivanje pokazuje kako je Boris primjerice naglo prekinuo iznimno susno i toplo ljeto, rekordno po temperaturama po pojedinim lokacijama, svjedocis upravo njegovom utjecaju. Zamisli sto se dogada kada ojaca na Atlantiku. Ovo nije "samo uragan", ovo je direktna posljedica covjeka. Prouci malo modele i kalkulacije iz ovih novih mocnih sustava. Korado je bas neki dan govorio o tome kako ce USA najebat, jer su postali ogromni i presnazni tamo
Osobno, zbog tih uragana nikad nebi živio na Floridi, neovisno o njihovoj jačini. Svako toliko da moram bježat u strahu za vlastiti život, taman posla.
- Uređivano
renda ti stvarno volis drkat ljude jelda? Sta je on napisao? Napisao je da nas kaznjava neka visa sila jer smo nakaradni, zlocesti i negativni. "Kaznjava" nas priroda odnosno sami sebe zbog prevelike konzumacije. Daj molim te ne navodi me da se spustam na te grane.
Da, asteroid moze pati u bilo kojem trenu, a ako je onakve velicine imas elementarnu kazastrofu. Posljedica. Kao i ovdje, posljedica. Uragana je bilo i prije, ali ne ovakvih. Nikakvo kaznjavanje covjeka od strane boga ili neceg treceg. Opcenito smo si krivi, jer mislimo da smo bitni
stitrek povezano ali uzmi u obzir i modificiranje vremenskih prilika sa raznim tehnologijama koje su dvosjekli mac, to odavno postoji i ponekad dovodi do disbalansa u obliku poplava,
To sam i ja do prije pol godine tak razmišljao o tim tehnologijama koje mjenjaju zemljinu atmosferu i samu zemlju na full. Ok i mogu razumjeti da tehnologija provocira prirodu, onako upikne ju a priroda odgovori na svoj način.
Chono se dotaknuo i dinosaura pa ću ja sam sebi postavit pitanje odnosno da dinosauri nisu izumrli i kako bi se čovjek nosio sa tim najžeščim grabežljivcima?
To ima sve neku logiku zašto se šta dešava ili ne.
ak se budemo molili bude sve dobro. predlažem da se nađemo na trgu i da kleknemo.
- Uređivano
Molitva postoji od postanka ljudi…danas ima lošu konotaciju zbog religija/politike a ustvari je oblik meditacije…
Evo ti malo i filozofskog objašnjenja
Objective prayer (esoteric Christianity) is a form of prayer that aligns with universal truths and cosmic laws. Unlike subjective prayers, which are often driven by personal desires and immediate concerns, objective prayers reflect a higher level of consciousness and understanding of one's place in the universe.
Koliko ti mores srat to je nevjerojatno
Koga boli kurac ako mi je post opet prijavljen