Tuhy solidmerlin ti jos zivis u istom filmu? Ma kakvi bokte, zajebancija đ solidmerlin Idi neki remaster zavrti, Nije da imam neĆĄto drugo đ
solidmerlin Tuhy Nije da imam neĆĄto drugo đ Ja na Pro igram Until Dawn remake i kontam niti mi je trebala ta igra niti konzola. Kakva vremena doÄoĆĄe⊠đ„
solidmerlin Flipper Flipper XboxaĆĄu stari? Kako li si? Kako ĆŸena, djeca i sve drugo? Super, hvala na pitanju, nadam se i kod tebe legendo đ Brijac imam sad 4 firme pa nemam vremena sekat se sa tim.
crodex Korisnici koji su dali najviĆĄe glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 65 @Torgue | 53 @klinjo | 43 @somethingwrong | 37 @Genesis | 37 @Fenix | 36 @milicevic87 | 35 @Zero | 30 @fensisuperstar | 29 @prayer | 25 @Fetty | 25 @Flipper | 25 @ZigguratVertigo | 24 @foggy | 23 @Heat | 23 Korisnici koji su dali najviĆĄe reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 78 @fensisuperstar | 65 @Torgue | 54 @Genesis | 47 @Zero | 45 @Flipper | 43 @Brijac | 40 @Heat | 38 @Fetty | 37 @StarFox_N | 35 @milicevic87 | 35 @somethingwrong | 31 @prayer | 27 @champion1 | 25 @chono | 24 Ovaj post se generirao automatski.
Flipper Brijac ZnaÄi preĆĄao si na originale, nema viĆĄe modifikacija jailbreakova itd? Brico peca da ga moĆŸe prijaviti inspekcijiâŠ
Brijac Flipper SjeÄam se da je rokao samo pirate na modanom X360, a kasnije smo i on i ja neĆĄto kemijali s onim PS3Break i jailbreakovima na PS3 đ
solidmerlin Brijac SjeÄam se da je rokao samo pirate na modanom X360, a kasnije smo i on i ja neĆĄto kemijali s onim PS3Break i jailbreakovima na PS3 Ne znam jel govoris o meni jer ja sam na ps3 igrao samo originale, a X360 sam imao moddani i jedan za originale i online.
Genesis Zero jebote meni se neki dan javio ps2master na ViberâŠgledam koji kkkkk đ€Ł Jelasha i dalje imam na psnu al nisam s njime dobriiih 15tak god pricaoâŠ
Brijac solidmerlin Ma neĆĄto mi je ostalo u sjeÄanju da smo neĆĄto priÄali kako napraviti taj PS3Break preko iPhone-a.. ali moĆŸda je netko drugi bio.
solidmerlin Brijac vjv je to neko drugi, ja nikad nisam imao iphone. A mozda smo samo nesto naglabali.