solidmerlin Tuhy Skoro ko i količina Xbox exkluziva ❤️ Znaci mala muda, ok.😜 Sta ti je, majke ti 😅 ti jos zivis u istom filmu? Ok. Čučnuo je i PS bez konkurencije. Svi gubimo. Idi neki remaster zavrti, rastereti se.
Tuhy solidmerlin ti jos zivis u istom filmu? Ma kakvi bokte, zajebancija 😊 solidmerlin Idi neki remaster zavrti, Nije da imam nešto drugo 😅
solidmerlin Tuhy Nije da imam nešto drugo 😅 Ja na Pro igram Until Dawn remake i kontam niti mi je trebala ta igra niti konzola. Kakva vremena dođoše… 😥
solidmerlin Flipper Flipper Xboxašu stari? Kako li si? Kako žena, djeca i sve drugo? Super, hvala na pitanju, nadam se i kod tebe legendo 😁 Brijac imam sad 4 firme pa nemam vremena sekat se sa tim.
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @StarFox_N | 65 @Torgue | 53 @klinjo | 43 @somethingwrong | 37 @Genesis | 37 @Fenix | 36 @milicevic87 | 35 @Zero | 30 @fensisuperstar | 29 @prayer | 25 @Fetty | 25 @Flipper | 25 @ZigguratVertigo | 24 @foggy | 23 @Heat | 23 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 78 @fensisuperstar | 65 @Torgue | 54 @Genesis | 47 @Zero | 45 @Flipper | 43 @Brijac | 40 @Heat | 38 @Fetty | 37 @StarFox_N | 35 @milicevic87 | 35 @somethingwrong | 31 @prayer | 27 @champion1 | 25 @chono | 24 Ovaj post se generirao automatski.
Flipper Brijac Znači prešao si na originale, nema više modifikacija jailbreakova itd? Brico peca da ga može prijaviti inspekciji…
Brijac Flipper Sjećam se da je rokao samo pirate na modanom X360, a kasnije smo i on i ja nešto kemijali s onim PS3Break i jailbreakovima na PS3 😆
solidmerlin Brijac Sjećam se da je rokao samo pirate na modanom X360, a kasnije smo i on i ja nešto kemijali s onim PS3Break i jailbreakovima na PS3 Ne znam jel govoris o meni jer ja sam na ps3 igrao samo originale, a X360 sam imao moddani i jedan za originale i online.
Genesis Zero jebote meni se neki dan javio ps2master na Viber…gledam koji kkkkk 🤣 Jelasha i dalje imam na psnu al nisam s njime dobriiih 15tak god pricao…
Brijac solidmerlin Ma nešto mi je ostalo u sjećanju da smo nešto pričali kako napraviti taj PS3Break preko iPhone-a.. ali možda je netko drugi bio.
solidmerlin Brijac vjv je to neko drugi, ja nikad nisam imao iphone. A mozda smo samo nesto naglabali.