solidmerlin Nije vam loš ovaj forum.

Ali od danas ce biti jos bolji 🤠

Ovisi tko si i kakav si 😃

solidmerlin Nije vam loš ovaj forum.

Solidan je. Svidjet će ti se. Možda.🤔

Je li ovo onaj stari Merlin ili netko trola?

Koja je najbolja konzola?

Fenix ako je onda bude ekipa vidla kaj je OG troll, a ne ovi dansnji pekmezi

Ah, suza mi u oku kad vas vidim sve na okupu…

@foggy kad sam dosao na GP 2006. ti si vec prestao biti aktivan i imao si cca 5000 postova. Legendarni jRPG veteran.

@renda pamtim ti nick.

@Fenix sa avatarom bijelog vuka na GPu.

@Tuhy tuheljski gameru vidim da su ti narasla muda od zadnjeg susreta.

@Zero Sub Zero odmjeren, umjeren i totalno kul.

Neko je danas spomenuo FFA pa sam se regao da vas sve pozdravim 🤝

Ta next gen era (nakon PS2) kad je dobar dio nas uzeo modane X360 (prije nego su odreda krepali zbog RROD) i kad se igrala skoro svaka bolja igra je jedno od najboljih vremena ikad. Na čemu si sad (ne mislim na supstance, iako možemo i o tome ako su suplementi🤣)? Jel još okreneš neku stjuardesu u prolazu?

Pa to je bilo zlatno doba nadmudrivanja i glupiranja. Ja sam uvijek imao (skoro) sve konzole i mogu reci da je X360 (RRoDao mi se na Mass Effectu 2) bio bolji u prvom poluvremenu a PS3 u drugom. Međutim raja je vecinom slijepo favorizovala PS3 a ja sam bio protuteg koji je trebao stvoriti ravnotezu u okrsajima 5 vs1. Jucer sam kupio Pro5 (imam jos Switch i XSX) a od supstanci samo protein. Cini se da si jednom pitao za neku vjezbu za prsa, kao nakupilo se mesa sad ga treba rasporediti 😁

Jedva sam se sjetio stjuardese. Jedva. Prvo sam ti napisao da si nesto pobrkao a onda se upalila sijalica. Sjecam se kao kroz maglu. Kakav komad budale, zar sam pisao o tome? 🥲Dakle nisam odavno, uozbiljio sam se. Hvala ti na ovome, bio sam zaboravio…💙

Zero da, zašto PS2Master ne može biti član ovog foruma? Nikad to neću razumjeti

Pa što ako neke od vas nazove Xdečkićima, to je vjerojatno od milja

Fenix hm. Pa u tom i je čar Ha-Ha-Ha

Nije sigurno jedini koji se ne može kontrolirati. Ali ajde ako je to konsenzus

somethingwrong on se nije mogao kontrolirat xy puta pa je dobio permu. I nije jedini. Doduše ljudi smo i dajemo druge prilike, pogotovo nakon toliko godina, ali ni on sam ne može obećat da bi bio miran Ha-Ha-Ha

Jelda @r?

Zero bilo je dobre ekipe, ne mogu se sjetiti svih imena a za mene je najjacu provalu imao mislim MAKAVELI. Neki je lik zalijepio link dug 3 metra pa je stranicu starog foruma rastegao na tu duzinu (nije bilo kao danas da link ide u vise redova) a kad kliknes na link izbaci 404 error. Kaze njemu makaveli: dobar ti je link, jos da radi, gdje bi mu bio kraj 😂

• Ne sjecam se da je moslavec PS2MASTER bio tako problematican. O igrama skoro nikad nije pisao.

solidmerlin tuheljski gameru vidim da su ti narasla muda od zadnjeg susreta.

Skoro ko i količina Xbox exkluziva ❤️

Zero Draska321

I meni je pao na pamet… svi, samo on ne 😃

somethingwrong da, zašto PS2Master ne može biti član ovog foruma?

Master right now:

Giphy - Look Up Here I Am GIF by TRT

Šta se mene tiče neka se vrati, ali mu nik mora sada biti Remaster

Giphy - Ha Ha Ha Lol GIF

Tuhy Skoro ko i količina Xbox exkluziva ❤️

Znaci mala muda, ok.😜

Sta ti je, majke ti 😅 ti jos zivis u istom filmu? Ok. Čučnuo je i PS bez konkurencije. Svi gubimo. Idi neki remaster zavrti, rastereti se.