Nije vam loš ovaj forum.
Ali od danas ce biti jos bolji
Nije vam loš ovaj forum.
solidmerlin Nije vam loš ovaj forum.
Ovisi tko si i kakav si
solidmerlin Nije vam loš ovaj forum.
Solidan je. Svidjet će ti se. Možda.
Je li ovo onaj stari Merlin ili netko trola?
Koja je najbolja konzola?
Jebalo majku, bolje da se Emilijo vratio
Ah, suza mi u oku kad vas vidim sve na okupu…
@foggy kad sam dosao na GP 2006. ti si vec prestao biti aktivan i imao si cca 5000 postova. Legendarni jRPG veteran.
@renda pamtim ti nick.
@Fenix sa avatarom bijelog vuka na GPu.
@Tuhy tuheljski gameru vidim da su ti narasla muda od zadnjeg susreta.
@Zero Sub Zero odmjeren, umjeren i totalno kul.
Neko je danas spomenuo FFA pa sam se regao da vas sve pozdravim
Ta next gen era (nakon PS2) kad je dobar dio nas uzeo modane X360 (prije nego su odreda krepali zbog RROD) i kad se igrala skoro svaka bolja igra je jedno od najboljih vremena ikad. Na čemu si sad (ne mislim na supstance, iako možemo i o tome ako su suplementi)? Jel još okreneš neku stjuardesu u prolazu?
Pa to je bilo zlatno doba nadmudrivanja i glupiranja. Ja sam uvijek imao (skoro) sve konzole i mogu reci da je X360 (RRoDao mi se na Mass Effectu 2) bio bolji u prvom poluvremenu a PS3 u drugom. Međutim raja je vecinom slijepo favorizovala PS3 a ja sam bio protuteg koji je trebao stvoriti ravnotezu u okrsajima 5 vs1. Jucer sam kupio Pro5 (imam jos Switch i XSX) a od supstanci samo protein. Cini se da si jednom pitao za neku vjezbu za prsa, kao nakupilo se mesa sad ga treba rasporediti
Jedva sam se sjetio stjuardese. Jedva. Prvo sam ti napisao da si nesto pobrkao a onda se upalila sijalica. Sjecam se kao kroz maglu. Kakav komad budale, zar sam pisao o tome? Dakle nisam odavno, uozbiljio sam se. Hvala ti na ovome, bio sam zaboravio…
Dobro je, znači skoro sve po starom. Još samo da vratimo PS2MASTERA, Emilija, MEGATAMU, Draska321 i Jelasha pa možemo ispočetka.
Zero da, zašto PS2Master ne može biti član ovog foruma? Nikad to neću razumjeti
Pa što ako neke od vas nazove Xdečkićima, to je vjerojatno od milja
Uzeo je dobrovoljnu pauzu nakon niza ispada.
somethingwrong jer se ne zna kontrolirat. Za njega bolje da ne sudjeluje
Fenix hm. Pa u tom i je čar
Nije sigurno jedini koji se ne može kontrolirati. Ali ajde ako je to konsenzus
somethingwrong on se nije mogao kontrolirat xy puta pa je dobio permu. I nije jedini. Doduše ljudi smo i dajemo druge prilike, pogotovo nakon toliko godina, ali ni on sam ne može obećat da bi bio miran
Jelda @r?
Zero bilo je dobre ekipe, ne mogu se sjetiti svih imena a za mene je najjacu provalu imao mislim MAKAVELI. Neki je lik zalijepio link dug 3 metra pa je stranicu starog foruma rastegao na tu duzinu (nije bilo kao danas da link ide u vise redova) a kad kliknes na link izbaci 404 error. Kaze njemu makaveli: dobar ti je link, jos da radi, gdje bi mu bio kraj
solidmerlin tuheljski gameru vidim da su ti narasla muda od zadnjeg susreta.
Skoro ko i količina Xbox exkluziva
Zero Draska321
I meni je pao na pamet… svi, samo on ne
somethingwrong da, zašto PS2Master ne može biti član ovog foruma?
Master right now:
Tuhy Skoro ko i količina Xbox exkluziva
Znaci mala muda, ok.
Sta ti je, majke ti ti jos zivis u istom filmu? Ok. Čučnuo je i PS bez konkurencije. Svi gubimo. Idi neki remaster zavrti, rastereti se.