oxi

U tom slučaju, definitivno ovo što je @Fenix preporučio. Ja sam slao prije godinu dana s jednog kraja HR na drugi i stiglo je idući dan prije 11. na kućnu adresu. Sve ti objasne u pošti (ja zaboravio kako ide). Oni će ti tamo izvagati paket, ti nešto platiš i to je to.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 54
  2. @somethingwrong | 53
  3. @escoban | 49
  4. @wooddiebone | 45
  5. @fensisuperstar | 40
  6. @chono | 40
  7. @Fenix | 38
  8. @TITANXIS | 33
  9. @Genesis | 31
  10. @Brijac | 31

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Miro | 99
  2. @somethingwrong | 90
  3. @Fenix | 87
  4. @fensisuperstar | 85
  5. @Brijac | 77
  6. @Tuhy | 63
  7. @Zero | 57
  8. @Deadwalker | 47
  9. @maverick | 46
  10. @Heat | 44
Ovaj post se automatski generira.

solidmerlin Nije vam loš ovaj forum.

Ali od danas ce biti jos bolji 🤠

Ovisi tko si i kakav si 😃

solidmerlin Nije vam loš ovaj forum.

Solidan je. Svidjet će ti se. Možda.🤔

Je li ovo onaj stari Merlin ili netko trola?

Koja je najbolja konzola?

Fenix ako je onda bude ekipa vidla kaj je OG troll, a ne ovi dansnji pekmezi

Ah, suza mi u oku kad vas vidim sve na okupu…

@foggy kad sam dosao na GP 2006. ti si vec prestao biti aktivan i imao si cca 5000 postova. Legendarni jRPG veteran.

@renda pamtim ti nick.

@Fenix sa avatarom bijelog vuka na GPu.

@Tuhy tuheljski gameru vidim da su ti narasla muda od zadnjeg susreta.

@Zero Sub Zero odmjeren, umjeren i totalno kul.

Neko je danas spomenuo FFA pa sam se regao da vas sve pozdravim 🤝

Ta next gen era (nakon PS2) kad je dobar dio nas uzeo modane X360 (prije nego su odreda krepali zbog RROD) i kad se igrala skoro svaka bolja igra je jedno od najboljih vremena ikad. Na čemu si sad (ne mislim na supstance, iako možemo i o tome ako su suplementi🤣)? Jel još okreneš neku stjuardesu u prolazu?

Pa to je bilo zlatno doba nadmudrivanja i glupiranja. Ja sam uvijek imao (skoro) sve konzole i mogu reci da je X360 (RRoDao mi se na Mass Effectu 2) bio bolji u prvom poluvremenu a PS3 u drugom. Međutim raja je vecinom slijepo favorizovala PS3 a ja sam bio protuteg koji je trebao stvoriti ravnotezu u okrsajima 5 vs1. Jucer sam kupio Pro5 (imam jos Switch i XSX) a od supstanci samo protein. Cini se da si jednom pitao za neku vjezbu za prsa, kao nakupilo se mesa sad ga treba rasporediti 😁

Jedva sam se sjetio stjuardese. Jedva. Prvo sam ti napisao da si nesto pobrkao a onda se upalila sijalica. Sjecam se kao kroz maglu. Kakav komad budale, zar sam pisao o tome? 🥲Dakle nisam odavno, uozbiljio sam se. Hvala ti na ovome, bio sam zaboravio…💙

Zero da, zašto PS2Master ne može biti član ovog foruma? Nikad to neću razumjeti

Pa što ako neke od vas nazove Xdečkićima, to je vjerojatno od milja