Erm, sad na ovo naletel nakon kaj kliknul na hentai shop simulator.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 103
  2. @StarFox_N | 65
  3. @bosscorelli | 65
  4. @Torgue | 48
  5. @Garrus_V | 45
  6. @herc | 39
  7. @ZigguratVertigo | 38
  8. @milicevic87 | 36
  9. @dormin | 34
  10. @Solid_Snake | 28
  11. @chono | 27
  12. @TITANXIS | 25
  13. @fensisuperstar | 22
  14. @prayer | 21
  15. @DarkPunisher | 21

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 104
  2. @fensisuperstar | 79
  3. @Zero | 58
  4. @Torgue | 57
  5. @solidmerlin | 42
  6. @Flipper | 39
  7. @Heat | 38
  8. @DarkPunisher | 34
  9. @chono | 34
  10. @Brijac | 30
  11. @bosscorelli | 26
  12. @prayer | 25
  13. @milicevic87 | 24
  14. @Solid_Snake | 23
  15. @herc | 20
Ovaj post se generirao automatski.

Heat Radi još uvijek.

Radi dok ne updateas Chrome :/

Ujutro sam strugao led sa stakla, a popodne u kratke rukave. Volim ovo vrijeme.

foggy Kad ti padne tlak samo dođeš na forum i odeš na političke teme. Svaki put djeluje. 😃

Zero Ma udjes u bilo koju temu 😃

Za xiaomi korisnike. Nemojte slucajno ici na hyper OS 2.0.1.0

Znaci mami na redmi 12ici udario update i iskreno prvi put da nisam provjeravao net i trebao sam. Znaci jebena kurčina od softvera. Sporije laga i brze trosi bateriju.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 76
      2. @Zero | 49
      3. @prayer | 38
      4. @Solid_Snake | 38
      5. @TITANXIS | 37
      6. @somethingwrong | 35
      7. @herc | 34
      8. @doktor1 | 31
      9. @chono | 31
      10. @ThomasAAnderson | 29

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 59
      2. @fensisuperstar | 55
      3. @Zero | 52
      4. @Solid_Snake | 50
      5. @Brijac | 42
      6. @Heat | 30
      7. @Deadwalker | 27
      8. @Torgue | 26
      9. @prayer | 26
      10. @Tuhy | 25
      Ovaj post se automatski generira.

A mislim, mogu vam i ja doć pomoć. Cerina ionako ima dosta u Istri

Tzereen

Treba nam više kuća za odmor i veće cijene zemljišta sa šta je moguće manje bilo kave industije i stabilnog oblika posla van sezone. To će potaknut nove obitelji u Istri.

@Tzereen tebi je jasno da od ovih sa foruma iz istre većina nas ima klince 😃
      Jebi Tze i ne vadi. Nema tu neke matematike.

Genesis iskreno, ne znam. Znam da mi nemamo veze s istarskim ogrankom. Ali mislim da ih je trenutno u Istri više nego u Zagrebu.

A chino se dobro navikao na Istru. Ne fali mu ni kulen ni seka.

Zero Ma on bi se svugdje dočekao na noge.

Alpa chino je u top fizičkoj spremi i visok je metar i prašina. Spretnost kao čovjek pauk bajo moj.

Genesis Znam par ljudi koji su bili u Irskoj a još više njih koji su po Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Italiji, Nizozemskoj itd.

Iako je ekonomski Istra možda u nešto boljoj poziciji nego većina HR sve je to mižerija kako bi Istrijani rekli.

Puno ljudi je prisiljeno ići vani.

StarFox_N zivio sam u Umagu, sezonski, tukao sam tada oko 7000kn mjesecno, dok bih nakon toga se vratio u Osijek i radio za mizernih 2500kn, i tako je bilo godinama, te sam 2015 upoznao par istrijana u Dublinu, svi kukali da im mala placa izmedju 7-9000kn, a ja ih gledam sa svojih 2500kn i place mi se…dosla ekipa u irsku, tada radili za 1600 eura, za stan oslo pola, kad sve kupe sto trebaju ostalo im 300 eura i kazu da bolje zive nego kuci te jos ustede, dok u HR su zivjeli kod roditelja, i nisu uspijeli prezivjet s gore navedenom placom….

StarFox_N nesto bolje stojimo standardom, ali kompenzira se to cijenama, sto nekretnina sto sezonskim ludilom

Za sve one što koriste Skype u poslovne (i one druge) svrhe, da se možete lakše prebaciti do svibnja.

British actor Paapa Essiedu, 34, has reportedly been 'offered to play Severus Snape'; seen in November in London

Još bolji je podatak je da je u isto to doba Abraham Lincoln teoretski mogao poslati fax samurajima.

Dobio rješenje da kaznu za parking iz veljače 24 godine od 30 eura moram platiti 660 eura Ha-Ha-Ha
          Koja nije ni bila za brisačem, valjda ju otpuhalo…
          A znam da je susjed zvao policiju radi parkinga….

Išo danas na MUP se raspitat šta je to i kako i osto sam oduševljen kako su ženske tamo bile simpatične; inače su da ti žele srce iskopat jer ih ometaš… Vjerovatno je pomogo i moj nastup jer sam sve bacio na zajebanciju…

Sreća pa mi sestrična odvjetnica, a smotani su napisali adresu, tj kućni broj na toj adresi koji ne postoji….

Ja ih pitam, šta stvarno neplaćena kazna sa 30 na 660??
          A da, niste platili od veljače 24te…
          Ja pitam, zašto mi je radar od siječnja 25te sjeo na račun, a ovo ne?

Tu smo tražili dokaz da te vi kao vlasnik vozili taj auto a ne netko drugi jer zašto biste vi plaćali kaznu ako je netko vozio vaš auto…

Reko sam - divota, kako vi mislite na nas Ha-Ha-Ha

Rekla mi odvjetnica da bi 90% to trebalo proć na sudu jer ne postoji ta adresa u Rijeci; ja sam danas reko - otpeljite me na tu adresu i plaćam odmah, ODMAH, ali ta adresa ne postoji, nego je susjed druker zaboravio uz svoj broj reći da nije ta i ta adresa nego se vodi pod drugu!

doktor1 ista situacija se desila i sogoru, eto prije neka 3 tjedna je to bilo. Kaze kazna iz 2024 i sad mora dat 660 eura, odmah kod odvjetnika i sad ceka dalje…

chono Skoro pola pc igraca ni pc ne zna ugasit i misle da je power button way to go 😃