foggy Kad ti padne tlak samo dođeš na forum i odeš na političke teme. Svaki put djeluje. 😃

Zero Ma udjes u bilo koju temu 😃

Za xiaomi korisnike. Nemojte slucajno ici na hyper OS 2.0.1.0

Znaci mami na redmi 12ici udario update i iskreno prvi put da nisam provjeravao net i trebao sam. Znaci jebena kurčina od softvera. Sporije laga i brze trosi bateriju.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 76
    2. @Zero | 49
    3. @prayer | 38
    4. @Solid_Snake | 38
    5. @TITANXIS | 37
    6. @somethingwrong | 35
    7. @herc | 34
    8. @doktor1 | 31
    9. @chono | 31
    10. @ThomasAAnderson | 29

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 59
    2. @fensisuperstar | 55
    3. @Zero | 52
    4. @Solid_Snake | 50
    5. @Brijac | 42
    6. @Heat | 30
    7. @Deadwalker | 27
    8. @Torgue | 26
    9. @prayer | 26
    10. @Tuhy | 25
    Ovaj post se automatski generira.

A mislim, mogu vam i ja doć pomoć. Cerina ionako ima dosta u Istri

Tzereen

Treba nam više kuća za odmor i veće cijene zemljišta sa šta je moguće manje bilo kave industije i stabilnog oblika posla van sezone. To će potaknut nove obitelji u Istri.

@Tzereen tebi je jasno da od ovih sa foruma iz istre većina nas ima klince 😃
    Jebi Tze i ne vadi. Nema tu neke matematike.

Genesis iskreno, ne znam. Znam da mi nemamo veze s istarskim ogrankom. Ali mislim da ih je trenutno u Istri više nego u Zagrebu.

A chino se dobro navikao na Istru. Ne fali mu ni kulen ni seka.

Zero Ma on bi se svugdje dočekao na noge.

Alpa chino je u top fizičkoj spremi i visok je metar i prašina. Spretnost kao čovjek pauk bajo moj.

Genesis Znam par ljudi koji su bili u Irskoj a još više njih koji su po Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Italiji, Nizozemskoj itd.

Iako je ekonomski Istra možda u nešto boljoj poziciji nego većina HR sve je to mižerija kako bi Istrijani rekli.

Puno ljudi je prisiljeno ići vani.

StarFox_N zivio sam u Umagu, sezonski, tukao sam tada oko 7000kn mjesecno, dok bih nakon toga se vratio u Osijek i radio za mizernih 2500kn, i tako je bilo godinama, te sam 2015 upoznao par istrijana u Dublinu, svi kukali da im mala placa izmedju 7-9000kn, a ja ih gledam sa svojih 2500kn i place mi se…dosla ekipa u irsku, tada radili za 1600 eura, za stan oslo pola, kad sve kupe sto trebaju ostalo im 300 eura i kazu da bolje zive nego kuci te jos ustede, dok u HR su zivjeli kod roditelja, i nisu uspijeli prezivjet s gore navedenom placom….

StarFox_N nesto bolje stojimo standardom, ali kompenzira se to cijenama, sto nekretnina sto sezonskim ludilom