Za sve one što koriste Skype u poslovne (i one druge) svrhe, da se možete lakše prebaciti do svibnja.

British actor Paapa Essiedu, 34, has reportedly been 'offered to play Severus Snape'; seen in November in London

Još bolji je podatak je da je u isto to doba Abraham Lincoln teoretski mogao poslati fax samurajima.

Dobio rješenje da kaznu za parking iz veljače 24 godine od 30 eura moram platiti 660 eura Ha-Ha-Ha
Koja nije ni bila za brisačem, valjda ju otpuhalo…
A znam da je susjed zvao policiju radi parkinga….

Išo danas na MUP se raspitat šta je to i kako i osto sam oduševljen kako su ženske tamo bile simpatične; inače su da ti žele srce iskopat jer ih ometaš… Vjerovatno je pomogo i moj nastup jer sam sve bacio na zajebanciju…

Sreća pa mi sestrična odvjetnica, a smotani su napisali adresu, tj kućni broj na toj adresi koji ne postoji….

Ja ih pitam, šta stvarno neplaćena kazna sa 30 na 660??
A da, niste platili od veljače 24te…
Ja pitam, zašto mi je radar od siječnja 25te sjeo na račun, a ovo ne?

Tu smo tražili dokaz da te vi kao vlasnik vozili taj auto a ne netko drugi jer zašto biste vi plaćali kaznu ako je netko vozio vaš auto…

Reko sam - divota, kako vi mislite na nas Ha-Ha-Ha

Rekla mi odvjetnica da bi 90% to trebalo proć na sudu jer ne postoji ta adresa u Rijeci; ja sam danas reko - otpeljite me na tu adresu i plaćam odmah, ODMAH, ali ta adresa ne postoji, nego je susjed druker zaboravio uz svoj broj reći da nije ta i ta adresa nego se vodi pod drugu!

doktor1 ista situacija se desila i sogoru, eto prije neka 3 tjedna je to bilo. Kaze kazna iz 2024 i sad mora dat 660 eura, odmah kod odvjetnika i sad ceka dalje…

chono Skoro pola pc igraca ni pc ne zna ugasit i misle da je power button way to go 😃

Moj prijatelj je jedno vrijeme gasio s crvenom tipkom na produžnom kabelu. 😂

sanzo Trik pitanje - ja ga ni ne palim

Išla danas radit otisak za udlagu da ne škripim zubima u snu, i nisu mi htjeli uzet otisak odmah jer nisam ispunila formular, pa sam ga tamo ispunjavala, i morala sam potpisat da nisam trudna, da ne namjeravam bit trudna u narednih xyz mjeseci, da ne uzimam nikakve lijekove, i da nisam bila pod anestezijom niti u bolnici u zadnjih dvije godine, i da nemam problem s tim da mi studenti sjebu nešto.

Jbt kao da potpisujem NDA za p diddyjevu zabavu, a ne za komad plastike koji ću stavit u usta da ne škripim zubima.