balkanci
Blebletaonica 3.0
Za sve one što koriste Skype u poslovne (i one druge) svrhe, da se možete lakše prebaciti do svibnja.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @Deadwalker | 10 glasova u USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- @Fenix | 10 glasova u USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- @ZigguratVertigo | 9 glasova u Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
- @Deadwalker | 8 glasova u USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- @Solid_Snake | 8 glasova u USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
Ovaj post se automatski generira.
- Uređivano
- Uređivano
Dobio rješenje da kaznu za parking iz veljače 24 godine od 30 eura moram platiti 660 eura
Koja nije ni bila za brisačem, valjda ju otpuhalo…
A znam da je susjed zvao policiju radi parkinga….
Išo danas na MUP se raspitat šta je to i kako i osto sam oduševljen kako su ženske tamo bile simpatične; inače su da ti žele srce iskopat jer ih ometaš… Vjerovatno je pomogo i moj nastup jer sam sve bacio na zajebanciju…
Sreća pa mi sestrična odvjetnica, a smotani su napisali adresu, tj kućni broj na toj adresi koji ne postoji….
Ja ih pitam, šta stvarno neplaćena kazna sa 30 na 660??
A da, niste platili od veljače 24te…
Ja pitam, zašto mi je radar od siječnja 25te sjeo na račun, a ovo ne?
Tu smo tražili dokaz da te vi kao vlasnik vozili taj auto a ne netko drugi jer zašto biste vi plaćali kaznu ako je netko vozio vaš auto…
Reko sam - divota, kako vi mislite na nas
Rekla mi odvjetnica da bi 90% to trebalo proć na sudu jer ne postoji ta adresa u Rijeci; ja sam danas reko - otpeljite me na tu adresu i plaćam odmah, ODMAH, ali ta adresa ne postoji, nego je susjed druker zaboravio uz svoj broj reći da nije ta i ta adresa nego se vodi pod drugu!
sanzo kliknes shut down?
Doslovno ista stvar ako nemas pc iz jugoslavije.
sanzo tu se vidi jesi li bonton ili kamiondzija.
Vi gasite PC?
Moj prijatelj je jedno vrijeme gasio s crvenom tipkom na produžnom kabelu.