- Uređivano
Ma jasno sve.
Al ono, to je između 10-25 grama, i to ne svaki dan. I u 90% slučajeva jedina "greška" koju radim i jedino loše što si priuštim. I u tim slučajevima pazim onda da ne pretjeram s nečim drugim taj dan.
Smatram tu ovisnost o čipsu skoro jednakom ovisnošću o cigaretama. Velim ti, 20 godina svakodnevno, tijelo je to počelo uzimat pod normalno. I da sam ga odmah skroz srezal i posve izbacil, vjerojatno bih upal u gadnu krizu. Najbolje bi bilo da ga ne jedem uopće jer bi išlo to još brže, al eto…
U ovih 8 mjeseci, osim na samom početku i za božić, nije bilo nijednog dana da sam pretjero i pojel više nego sam smio. Mislim da sam dosad 3x kretal sa nekim dijetama il pravilnijim prehranama, al to je trajalo 3-4 mjeseca i sve bi se vratilo na staro. Loš pristup osoba koje su mi pomagale (uvijek neki fitness trener koji je samo lijepo zaradil na meni) + moja nedovoljna volja i karakter da se držim propisanog.
S ovim frendom je skroz drukčiji pristup + vidim da definitivno imam karakter da se držim onog što smo dogovorili. Odlična je stvar da mi je fino ono što ustvari jedem, ne jedem zdravo a bezukusno. Prije su me šopali posnim sirom, a ja ga ne mogu vidjet, jednostavno mi ne paše kak god da sam ga probal. Frend mi ga nije nit stavil u prehranu kad sam mu reko za to, našal je bez problema 2-3 alternative.
StarFox_N unositi hranom koja je bogata proteinima.
Tak je… proteinski Puding il shake su mi na dnevnoj bazi, isto ko i piletina.