sanzo
Ok to kaj veliš da je preglomazno i nije baš za svakog pogotovo ak tam ideš da bi večeral i malo se izvel vikendom.
Ali ja bil tad jako gladan i ostali i čak sam bio sretan kaj je ta pizza čitava za mene.
Ja sam tad pošto sam prvi put bil i za sad jedini put u toj piceriji pa sam si naručil baš tu Oro Goro pizzu i nije ona meni bila loša.
Kad sam videl kaj mi frajer donesel na stol. Tu okruglu grdosiju. Rekoh sebi uh super, gladan jesam ko vuk išlo bu to ali opet mala doza sumnje, ko bu to pojel? Pred kraj sam već teže jeo jer sam bio sit ali uspio sam ju slistit.
Još smo hteli na početku naručit kao veliku svaki jer bili baš gladni nakon planinarenja a frajer nam rekel ma ova mala bu vam čist dovoljna, vjerujte mi. Rekoh ajd ak njihov zaposlenik to veli to je onda dobar savjet.
Tijesto je podeblje ali bilo meni ukusno i nije mi ni to neka zamjerka.
Sastojke sa te pizze također volim i ni to mi nije neka zamjerka a to kaj veliš nekvalitetni sastojci pa jeo i pojel sam i gorje stvari u životu kaj se kvalitete tiče tak da ovo nisam ni detektiral kao loše a glad ne pita.
A to što veliš da si žedan nakon toga. E tu bih se složil full. Sjećam se da sam tu večer kad sam se vrnul doma pio vode i napuhnul dodatno ko neki žabac i nikako da utažim tu žeđ.