Pa kaj fali oro goro pizzi. Bil sam jednom tam usputno i nažderal se pizze da sam jedva dihal. Velike su i izdašne i to je meni možda zamjerka. Ali kad nekaj voliš uvijek se u trbuhu najde mjesta.

Možda ovisi koju si kakvu odabere. Neke pizze sa sastojcima koje ne voliš ni meni ne valjaju pa da je najbolja na svijetu.

• sanzo

•  
      •  

TITANXIS

Ne valja tocno to sta pises. Ogromne su i rade e sa nekvalitetnim sastojcima tako da se potpuno ubijes s pizzom i onda umires od zedi ostatak dana.

Već godinama gdje god da jedem "težu" pizzu s debljim tijestom rubove ostavljam jer mi bude previše i kasnije nisam za ništa.

Kada se otvorio Rumore u Labinu to mi je bio prvi put da sam probao Napoletanu i oduševilo me baš to što je lagana.

Preferiram Napoletanu ali i dalje s guštom odem negdje gdje rade odlične "naše" klasične pizze.

Seljačka ili Istriana npr.

sanzo

Ok to kaj veliš da je preglomazno i nije baš za svakog pogotovo ak tam ideš da bi večeral i malo se izvel vikendom.

Ali ja bil tad jako gladan i ostali i čak sam bio sretan kaj je ta pizza čitava za mene.

Ja sam tad pošto sam prvi put bil i za sad jedini put u toj piceriji pa sam si naručil baš tu Oro Goro pizzu i nije ona meni bila loša.

Kad sam videl kaj mi frajer donesel na stol. Tu okruglu grdosiju. Rekoh sebi uh super, gladan jesam ko vuk išlo bu to ali opet mala doza sumnje, ko bu to pojel? Pred kraj sam već teže jeo jer sam bio sit ali uspio sam ju slistit.

Još smo hteli na početku naručit kao veliku svaki jer bili baš gladni nakon planinarenja a frajer nam rekel ma ova mala bu vam čist dovoljna, vjerujte mi. Rekoh ajd ak njihov zaposlenik to veli to je onda dobar savjet.

Tijesto je podeblje ali bilo meni ukusno i nije mi ni to neka zamjerka.

Sastojke sa te pizze također volim i ni to mi nije neka zamjerka a to kaj veliš nekvalitetni sastojci pa jeo i pojel sam i gorje stvari u životu kaj se kvalitete tiče tak da ovo nisam ni detektiral kao loše a glad ne pita.

A to što veliš da si žedan nakon toga. E tu bih se složil full. Sjećam se da sam tu večer kad sam se vrnul doma pio vode i napuhnul dodatno ko neki žabac i nikako da utažim tu žeđ.

• sanzo

•  
          •  

StarFox_N

Moram jednom proc po Labinu i probat tamo jer stalno cujem da je pizzerija super, samo mi je van puta i nemam bas nikad razloga za ic u Labin.

Zero ja i miro smo kao alfe u MHu. Teritorial dispute odmah.

Šala mala da sam znao da smo u điru platio bi mu 12 pivi minimalno.

@Miro kad si bio u antici cca?

• Tzereen

•  
          •  
          •  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

TITANXIS

Oro goro uzasno oscilira. Prije 20 godina je bio fantastičan. Pa je jedan dugi niz godina bio baš užasan. Teški beton.

Sad recimo, prije tri godine je bilo ok, ali ove godine smo bili opet prije jedno dva mjeseca. Sve 4 pizze koje smo jeli su bile katastrofa. Najveći razlog je sir. Sir je nevjerojatno loše kvalitete te nema ni okusa ni mirisa ni arome. A težak ko tri kurca. Ništa drugo ne osjetiš osim tog sira, koji ne valja. I onda si mrtav, ko da si pojeo beton.

Dobri sastojci rade čuda kod pizze. Vidi se razlika i između jeftine i kvalitetne šunke, ali najveća je vidljiva kod sira.

Tzereen Sve 5 pizze koje smo jeli su bile katastrofa

Nazalost masu tih divovskih pizerija ode u kurac i žive na staroj slavi. Imali smo mi tu jednu gdje smo @Kaiserus išli davnih dana jesti na trgu pored sv pelagija. Jbg kad su promijenili vlasnika to vise nije bilo to. Bile su onak fat as fuck ali sočne savršeno. Milina….

Bajram Serif Mubarek Olsun svima vama koji slavite bajram.

@Raziel ljubi brat

Tzereen

Kakvi su bili prije neznam. Ja a i ostali smo bili tad baš gladni i jedva čekali da to čudo dođe na stol. Samo bi mi bilo bolje da sam si tad neki gazirani sok uzeo, cocktu npr. koju obožavam uz pizzu, nego pivo.

• Tzereen

•  
            •  
            •  
            •  
            •  
            •  
          • Uređivano

@fensisuperstar pa ti si i u Kamačnik išao. Bravo 👌

Nadam se da si pojeo u restaču na izlazu. Imaju super hranu i odlične deserte.

Tzereen pa ti si i u Kamačnik išao

pa tu sam umro od muke. negdje na pol puta. nisam više mogao. Broj 2 jako malo sigurnosnih konopa imaju. I najneugodnija stvar što kad smo hodali nazad malom je tlo propalo pod nogama 15 cm od ruba, doslovno miniodron, srećom držali smo ga za ruku. Mislim nek se nose u pičku materinu. 😃. Toliko para udaraju sa ulaznicama a ulažu nula u sigurnost. Tako da osobno u kamačnik se neću vratit nikad što se samog uspinjanja tiče ali hoću što se hrane tiče 😃

i btw kad smo išli na taj izlet ja sam mislio kad su pisali da idemo na jezero da idemo na šmitovo jezero. ali mi išli na faking planinarenje praktički. :S nisam ni patike imao prigodne.

Jeo sam štrudlu sa malinama. Savršenstvo. Nisam jeo ostalo jer sam prije toga jeo pizzu.

klinjo

Čovjek više ne zna što napisati ili reći na tako nešto 🙁

Bojim se da ono što smo gledali u Adolescence nije fikcija.

Djeca su mlada, djeca su ranjiva, djeca su povodljiva i lako je utjecati na njih.

Bullying više nije kao nekad kad sam ja bio klinac. Da, istukli su me tamo, tukli su me na putu doma, ali bar sam doma imao mir.

Ovi danas su 24/7 na udaru sa strana koje ih najviše bole.