Blebletaonica 3.0
jejeje, ma vrh je, stari moj. ja sam bia od petka do utorka. prva dva dana laganih 20 stupnjeva, cide se pivkani uz dunav, kratki rukavi . . . a onda u nedilju snig krenia u jednom momentu. lipo me pribilo zadnja tri dana .
priznajem da ti zavidim na čestim posjetama (čak i ovim poslovnim lol).
slažemo se za zagreb, normalno.
k jejeje, ma vrh je, stari moj. ja sam bia od petka do utorka. prva dva dana laganih 20 stupnjeva, cide se pivkani uz dunav, kratki rukavi . . . a onda u nedilju snig krenia u jednom momentu. lipo me pribilo zadnja tri dana
.
Mi smo se doslovno u utorak odlučili otići u četvrtak do subote kad smo vidjeli lijepo vrijeme. Uglavnom ciljamo subotu zbog žene jer na Nachtmarktu bude onaj buvljak s drangulijama. Baš me zanima jesu li nam se skrstili...putovi kroz neki ubahn.
Po ljeti je još i bolje dok tamošnje žene, a primijetio je to i @Tzereen, za visokih temperatura ne poznaju grudnjake. Taman dobro ohlade one vodene maglice koje stave po cijelom gradu
Vrh od grada. Najjača mi je hrana jer ih ima od svih kultura, a pogotovo ove naše balkanske koja je većinom bolja od svega što ima u HR. Ovaj put sam pojeo najbolji burek ikad (poslije onoga u Slavonskom Brodu kod @Flipper)
- Uređivano
francuskinje su mi najjače po pitanju grudnjaka, tamo je baš teška sloboda. teška renesansa kad sam bia u parizu po tom pitanju. prije ćeš je oladit olovom nego joj stavit grudnjak na sise.
a šta se tiče hrane u beču: ja odma prvi dan naravno isforsira da napadnemo onaj šnicel u Figlmüller-u (bia je epski), al zato je onda curu okrenilo na aziju ostale dane. za ne falit, završili u nekoj ulici, a brat bratu deset azijskih restorana, i jbg--sluša sam je .
a zadnji dan smo zamalo završili u nekom sejšelskom restoranu i tu sam je onda mora povuć za rukav.
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @Miro | 67
- @prayer | 53
- @Zero | 51
- @maverick | 46
- @Brijac | 42
- @somethingwrong | 38
- @Fenix | 37
- @Deadwalker | 32
- @TITANXIS | 32
- @Torgue | 30
Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @Zero | 118
- @Miro | 115
- @Brijac | 71
- @solidmerlin | 69
- @somethingwrong | 68
- @Fenix | 65
- @prayer | 63
- @Torgue | 56
- @maverick | 49
- @foggy | 48
Ovaj post se automatski generira.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @prayer | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @maverick | 12 glasova u Nintendo Switch 2
- @Fenix | 10 glasova u USA, Trump wins, Kamala go home i političke teme
- @StarFox_N | 8 glasova u Alan Wake 2
- @k | 8 glasova u Blebletaonica 3.0
Ovaj post se automatski generira.
- Uređivano
Bio vikend dole pokraj Jablanca gdje imam kuć - Dušikrava
Našeto se, posjetili prijatelja u Vranjaku do kojeg ima šta pješačenja, posjetili Alan na velebitu…
Sređujemo kuću dole; zakrpan krov, sređena okućnica. Još pofarbat zidove, ogradu i to je to.
Par slika
Završio put prema dvorištu; još trebam vreću ovog ukrasnog pijeska i malo doradit rubove od kamenja i to je to:
Ovo je prilaz lani u sedmom mjesecu;
Stinica, trajekt za Rab
Zavratnica
Put prema Alanu; pogled sa cesete; dvadesetak minuta vožnje od Jablanca do vrha. Ravno ispred je otok Rab
Vranjak; posjet prijatelju koji je bio dole
Pilana na Alanu koju su radili zarobljenici sa golog otoka koja se nije proslavila radi česte bure.
Vodi skroz do Stinice, do mora, (više o istoj)
@fensisuperstar ne brini na suhom si, ovaj na sigurnom si
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @StarFox_N | 59
- @Torgue | 39
- @Fenix | 37
- @klinjo | 35
- @herc | 32
- @DarkPunisher | 29
- @montoya | 28
- @Fetty | 28
- @milicevic87 | 27
- @prayer | 26
- @Flipper | 22
- @fensisuperstar | 20
- @TITANXIS | 19
- @Zero | 19
- @ZigguratVertigo | 18
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @Matador | 85
- @Torgue | 79
- @klinjo | 78
- @prayer | 55
- @DarkPunisher | 55
- @solidmerlin | 53
- @Heat | 52
- @Zero | 49
- @fensisuperstar | 46
- @Brijac | 38
- @milicevic87 | 33
- @Fetty | 30
- @Flipper | 29
- @Fenix | 28
- @StarFox_N | 23
Ovaj post se generirao automatski.
Sve svjetske domene za gugl iskalicu će se pridružiti jednoj zajedničkoj odnosno .com radi prije svega pojednostavljenja, lakšeg održavanja a time i učinkovitosti.
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/google-hr-odlazi-u-povijest-evo-cime-ce-ga-zamijeniti-20250416
Ode Pokrivač, još jedan nogometaš (valjda) i pitanje što će ostati od ovih koji su stradali…
Jbt, baš ostaje dojam da kod nas ginu kao muhe na cesti. Po statistikama smo valjda u vrhu EU prema broju nesreća u udjelu stanovnika.
Sretan Uskrs!
Sretan Uskrs!
fensisuperstar ajde da jednom slavimo na isti dan
Pajdaši Sretan vam Uskrs i Isusovo Uskrsnuće i da poslije Svete Mise provedete dan s svojim obiteljima u miru i blagostanju .
Vaš
Kojima
Svima sretan Uskrs, happy 4/20, sretan dan početka Black Opsa II i sve drugo šta bi se slavilo danas, dobro se najedite i uživajte danas sa svojima!