Blebletaonica 3.0
Danas sam otišao do rijeke pa me @Dark_Indigo odfurao na kastav da slikam.
Vrhunac fotkanja je definitvno bila
fensisuperstar ja uzeo, a uzeo i G29 volan sinu za bozic. Nemojte nikome reci
Obozava voziti, ima i buggy 4x4 pa time radi cuda po selu
chono Nemojte nikome reci
Zovem ti ženu na messanger i buraza sve cu te cinkat!!!!! :-D
Za koliko para i gdje si uzeo. pitam za frenda.
fensisuperstar a skupo, isao sam lokalno u Vacom da mali ne vidi dostavu. 240 eura
chono 240 eura
Ako te žena pita gdje si potrošio 240 eura reci da si 40 potrošio na volan i 200 na bijelo. :-D
fensisuperstar Uzeo je proteinski prah?
foggy naravno da mislim na proteine. Chono je samo nečural bajo moj. Kroz nozdrve mu ide samo miris znoja kad pravi hiljade i hiljade sklekova i zgibova
Zero čoek 2 sata pravi sklekove 3 sata trči 5 sati udara u gumu sa čekičem 8 sati pravi zgibove i da bi bio spreman za ozbiljniji trening koji mu traje 48 sati i to sve taj dan a pritom pucaju na njega i čitavo vreme eskiviše projektike i odradi milijardu sklekova.
One punch man mu nije do kurca.
fensisuperstar One punch man mu nije do kurca.
Ni tebi One Lie Man isto nekad nije do tog ćunca u gaćonima
Mesna industrija pati jer sam uvijek u pravu.
fensisuperstar Ti si u pravu jedino ak si u krivu pa si priznao da si u krivu da bi bio u pravu
foggy Ti si u pravu jedino ak si u krivu pa si priznao da si u krivu da bi bio u pravu
Na kraju si nisam uzeo forzu 4. Razmisljam i vjv necu ni igrati. Imam toliko racing igara a ne igram nista.
Uzeti cu si neki rpg i tjt
- Uređivano
Baš u petak mi GLS dostavljao akumulator i još par stvarčica za auto. Sjebali su kutiju ali ništa se nije srećom oštetilo. Malo je teža stvar i vjerojatno je bilo pametnije to nekako umotati umjesto da stavljaju u kartonsku kutiju, al ajd. Njihovog kurira barem možeš nazvati, oni iz Overseasa nula bodova, nekad i ne nazovu prije dostave. Da moram zvati broj za podršku vjerojatno bi mi pozlilo sad u vrijeme kad cijeli svijet nešto naručuje.
Zero da mi overseas donosi steamdeck unaprijed bi slao da mi refundaju zbog oštećenja paketa.
- Uređivano
Pa brate što neću doživiti. Na poslu sjedim ispred i chillam na suncu prolazi/izlazi kamion iz kampa dok drugi ulazi i klasicno se pozrdave i trubnu.
Prvi klasicni honk a ovom drugom JEBENI BABY SHARK MELODIJA KRENULA TRUBIT JA CU SE RANIT.