somethingwrong Ja imam crveni auto i registriran je.
Blebletaonica 3.0
Raziel Interesantno, i ja imam simboliku broja 22, koja me prati tokom cijelog života.
Kad je Adin izvukao svoju simboliku i odmotao ga ova njegova desetka se odmah udala za njega. :-D
fensisuperstar desetka
Bila desetka dok se nije udala za mene.
Sad jedina desetka u mom životu je ona u ćevabdžinici.
Raziel Bila desetka dok se nije udala za mene.
Kad si ženu osakatio. Kad ga vadiš viče mašalaaaa Adineee.
Blokirani, ja ti mogu pomoći u kontaktiranju vlasnika portala, znam ga duže vrijeme. Čak smo bili i na kavi zadnji put kad sam bio u ZG.
Zero Hahhahh
- Uređivano
Stariji susjedi dobili novi laptop za božić.
Provela sam danas 3 sata da dignem windowse i da im postavim pretplatu na novine i mail.
Zvala me prije 3 sata da je zapela jer se nemože ulogirat u windowse jer sam JA krivo napisala šifru i laminirala velikim slovima i zaljepila šifru na laptop.
I onda smo vježbali pisanje lozinke (njezino ime 321, a ne 123 jer ja sam apsolutni degenerik jer sam mislila da je 321 jednako lagano kao 123)
Nismo stigli pokrit u ta dva sata num lock, ali očekujem poziv o toj tipki sutra kada 321 bude opet nerješivi problem.
I onda sam provela dva sata svog života objašnjavajući joj što je caps lock i kako se koristi jer sam napravila veliku grešku što šifra počinje velikim slovom.
Svoj djeci koji svojim informatički nepismenim roditeljima kupuju tehnikalije i onda odu tri kontinenta dalje ili 4 sata vožnje u svoje tople domove želim da nemaju struje 3 mjeseca. Želim da uvedu zakon da moraju volontirat godinu u staračkom domu gdje će učit programiranje u cssu narkoleptičare koji neznaju što je miš i kako se pali ekran na računalu. Ako cijela grupa staraca do kraja godine ne uspije napraviti android robota koji komunicira na 35 stranih jezika, samostalno hoda i vozi svaki model auta od postojanja auto industrije, da ga zatvore na trg kao u starom dobu u ono drveno i da ga se gađa trulom hranom svaki dan od 4-7 kao kaznu do kraja života.
Ja isto slažem novi komp i dobro bi mi došla pomoć oko instalacije Windowsa. Mislim da neće trebati baš 3 sata da sve zgotovimo, ali nikad ne znaš.:wink: :wink:
oxi Ja sam požalio što sam se na poslu dobrovoljno javio da instaliram Windowse, Office i sve ostalo od programa na par računala i donirani laptop. Ovo zadnje je bilo najgore, pukla particija s Windowsima s kojima je došao nedugo po dolasku, pa kontaktiraj udrugu koja ga je dala za račun i jamstvo, pa kažu da to ne pokrivaju, pa win 10 se neće instalirati prvi put, a win 11 ne prepoznaje net. Pa probaj opet, pa ručno instaliraj drivere na win 10, pa opet ne radi. Pa uspiješ pa onda radi upgrade na nove windowse…Sve što je moglo poći ukrivo je u jednom trenu i pošlo. Da ne spominjem licence za Office i kako je na kraju najjednostavnije sve pogasiti od servisa i jednostavno krekirati i boga i vraga. Postupak instalacije bi s novim verzijama trebao biti jednostavniji, ali i iz mog iskustva postaje samo kompliciraniji ovisno o hardveru. Još kad ovima drugima treba objašnjavati da moraju imati email i lozinku za logiranje odnosno profil prođe pola života.
Tak da…moje simpatije. I ovo što si doma moram srediti mi dovoljno diže tlak kad treba odgonetnuti što ne funkcionira, a u nekom trenutku neće funkcionirati. Jer imaš Windowse i nešto će već prestati raditi.
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @StarFox_N | 256
- @champion1 | 215
- @milicevic87 | 93
- @somethingwrong | 91
- @Torgue | 76
- @dormin | 75
- @Fenix | 72
- @fensisuperstar | 71
- @Solid_Snake | 57
- @Garrus_V | 53
- @klinjo | 49
- @Flipper | 47
- @TITANXIS | 45
- @DarkPunisher | 42
- @prayer | 40
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @fensisuperstar | 185
- @solidmerlin | 176
- @Torgue | 147
- @milicevic87 | 113
- @champion1 | 101
- @StarFox_N | 98
- @klinjo | 93
- @Flipper | 81
- @dormin | 75
- @Zero | 74
- @Heat | 60
- @Solid_Snake | 58
- @somethingwrong | 56
- @Fenix | 52
- @chono | 51
Ovaj post se generirao automatski.
oxi Vidi se da nisi radila u nekom IT "customer support" odjelu.
Tamo su to daily taskovi
Jbg starijim je to kvantna fizika..
chono E pa nije radilo iz ne znam kojeg razloga (sumnjam na samu instalaciju windowsa na USB-u koja je skinuta s njihove stranice, ali sad mogu samo nagađati). A taj laptop nema mrežni pa ako se windowsi 11 tijekom instalacije (što je glupavo samo po sebi, kao i zahtjev da imaš online account - ona "zaobilaznica" da se to ručno onemogući više ne radi) žele spojiti na net, tough luck bro. Al rješilo se na kraju i to je najbitnije.