yakuza_stinger Fenix Fenix Zero inače originalno mail ide od mojih "susjeda" hint: novo prebivalište super vilija
zontra Kikiller Ludnica! Ne vjerujem što se desilo na kraju. Sve je išlo prema remiju, Ding bi vjerojatno bio favorit u Rapidu i onda onakav blunder napravi.
crodex Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana: @TITANXIS | 124 @fensisuperstar | 104 @chono | 103 @herc | 71 @Deadwalker | 63 @solidmerlin | 62 @Fenix | 56 @maverick | 51 @StarFox_N | 42 @Torgue | 42 Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @Miro | 109 @Fenix | 89 @fensisuperstar | 80 @somethingwrong | 71 @Zero | 70 @Torgue | 69 @champion1 | 62 @herc | 60 @foggy | 56 @solidmerlin | 55 Ovaj post se automatski generira.
crodex Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana: @Tuhy | 15 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @chono | 14 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @fensisuperstar | 14 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @densetsu | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili? @Deadwalker | 11 glasova u Indiana Jones and the Great Circle Ovaj post se automatski generira.
chono fensisuperstar ja uzeo, a uzeo i G29 volan sinu za bozic. Nemojte nikome reci 😁 Obozava voziti, ima i buggy 4x4 pa time radi cuda po selu
Zero Zadnji dan, a? Morao bih i ja uzeti onda, makar će na čekanje dok se ne kupi jači stroj. Kao i za Dirt baš je tragedija što miču tako igre zbog licenci.
Zero Heat Takav i je s obzirom na GPU iz 2012. A nije da želim igrati neku vožnju na nekim low detaljima ispod 60 fpsa. Edit: Kupljen F4H Ultimate.;D
fensisuperstar Danas sam otišao do rijeke pa me @Dark_Indigo odfurao na kastav da slikam. Vrhunac fotkanja je definitvno bila
fensisuperstar chono Nemojte nikome reci Zovem ti ženu na messanger i buraza sve cu te cinkat!!!!! :-D Za koliko para i gdje si uzeo. pitam za frenda.
fensisuperstar chono 240 eura Ako te žena pita gdje si potrošio 240 eura reci da si 40 potrošio na volan i 200 na bijelo. :-D