fensisuperstar sada ti je zadnja prilika jer se igra povlači iz prodaje
Blebletaonica 3.0
Zadnji dan, a? Morao bih i ja uzeti onda, makar će na čekanje dok se ne kupi jači stroj. Kao i za Dirt baš je tragedija što miču tako igre zbog licenci.
Danas sam otišao do rijeke pa me @Dark_Indigo odfurao na kastav da slikam.
Vrhunac fotkanja je definitvno bila
fensisuperstar ja uzeo, a uzeo i G29 volan sinu za bozic. Nemojte nikome reci
Obozava voziti, ima i buggy 4x4 pa time radi cuda po selu
chono Nemojte nikome reci
Zovem ti ženu na messanger i buraza sve cu te cinkat!!!!! :-D
Za koliko para i gdje si uzeo. pitam za frenda.
fensisuperstar a skupo, isao sam lokalno u Vacom da mali ne vidi dostavu. 240 eura
chono 240 eura
Ako te žena pita gdje si potrošio 240 eura reci da si 40 potrošio na volan i 200 na bijelo. :-D
fensisuperstar Uzeo je proteinski prah?
foggy naravno da mislim na proteine. Chono je samo nečural bajo moj. Kroz nozdrve mu ide samo miris znoja kad pravi hiljade i hiljade sklekova i zgibova
Zero čoek 2 sata pravi sklekove 3 sata trči 5 sati udara u gumu sa čekičem 8 sati pravi zgibove i da bi bio spreman za ozbiljniji trening koji mu traje 48 sati i to sve taj dan a pritom pucaju na njega i čitavo vreme eskiviše projektike i odradi milijardu sklekova.
One punch man mu nije do kurca.
fensisuperstar One punch man mu nije do kurca.
Ni tebi One Lie Man isto nekad nije do tog ćunca u gaćonima
Mesna industrija pati jer sam uvijek u pravu.
fensisuperstar Ti si u pravu jedino ak si u krivu pa si priznao da si u krivu da bi bio u pravu
foggy Ti si u pravu jedino ak si u krivu pa si priznao da si u krivu da bi bio u pravu
Na kraju si nisam uzeo forzu 4. Razmisljam i vjv necu ni igrati. Imam toliko racing igara a ne igram nista.
Uzeti cu si neki rpg i tjt
- Uređivano
Baš u petak mi GLS dostavljao akumulator i još par stvarčica za auto. Sjebali su kutiju ali ništa se nije srećom oštetilo. Malo je teža stvar i vjerojatno je bilo pametnije to nekako umotati umjesto da stavljaju u kartonsku kutiju, al ajd. Njihovog kurira barem možeš nazvati, oni iz Overseasa nula bodova, nekad i ne nazovu prije dostave. Da moram zvati broj za podršku vjerojatno bi mi pozlilo sad u vrijeme kad cijeli svijet nešto naručuje.
Zero da mi overseas donosi steamdeck unaprijed bi slao da mi refundaju zbog oštećenja paketa.
- Uređivano
Pa brate što neću doživiti. Na poslu sjedim ispred i chillam na suncu prolazi/izlazi kamion iz kampa dok drugi ulazi i klasicno se pozrdave i trubnu.
Prvi klasicni honk a ovom drugom JEBENI BABY SHARK MELODIJA KRENULA TRUBIT JA CU SE RANIT.
Zero kakve sam ja imao drame sa Overseasom prije to su čuda. Sad ih nitko više ne koristi. Samo GLS i DPD.
Uglavnom isti lik mi je dva puta prodao priču da kasni, da je li se možemo naći negdje umjesto da mi nosi doma. Radilo se o većim autima za maloga, u koje se može sjesti. Aj rekoh , usput mi je.
Treći put mi je nosio ostatak kompomenti za PC, lijeva kiša vanka, ja doma, zove i kaže: daj dođi dole da uzmeš, rekoh samo ti dođi, doma sam. Ako ne doneseš možeš slobodno vratiti nazad, a ja ću nazvati i reći zašto nisam uzeo. Začudo, bio je tu za 5min.
Ma katastrofa. Najjace kad kaze dostavljač bio sam i zvonio nikog nije bilo a ja si stavim stolicu s naslonjačem i doslovnom sjednem se na parking svoj i čekam.
Fensi, ne brini. Evo, ja čekam perilicu iz Pevexa od 29. 11. Još nije došla.
In-Time ju je kao pokupio još 10.12. Bolje da se zovu Out Of-Time.
Ja što god kupim, dođe na vrijeme. Eventualno pizdekaju kad moraju teglit na drugi kat, al ko ih jebe. Plaćeno je.
- Uređivano
yakuza_stinger Ja što god kupim, dođe na vrijeme.
Pa jbta znaju da frendove koji su ti dragi divljački šamaraš po klubovima. Ne žele saznat kaj se desi dostavljaču kad kasni.
:-D
Počel je kuglolov na NOVA TV kao nagradna igra koja je pokrenuta prije par godina uoči Božićnih blagdana. Povremeno se pojavi božićna kuglica sa kodom kojeg skenirate unutar aplikacije NOVA TV i u igri ste a jedna od nagrada je Vivax telkač a ujedno je i jedan od sponzora.
Isplati se lovit kuglice.
Ne da mi se ni tražiti grupu za prigovaranje i cendranje pa pišem kratko ovdje.
Znači, od travnja/svibnja, ova godina je govno na kub. Baš mi je dosta. Treba mi odmor. Je, bio je divan osjećaj uzet ključ i uć u stan 17.09. ali skoro sve ostalo u kurcu.
Između ostalog, @buz će bit sretan. Ostao sam bez auta. Majstor mi ga je sjebo. 5 i pol mjeseci je kod njega. Muljo me, lagao, izbjegavao i sad napokon priznao da je sjebo auto i ostao sam bez njega. Nudi mi 2 soma eura za otkup.
Tzereen auu, pa baš kita. Koliko je vrijedio auto, na stranu što ga je sjebao. Bit će da je uračunao sate rada
Tzereen ja bi to na sud i ćao.
Meni je bivši majstor sjebo gornji dio glave motora na starom autu. Naravno da je odmah priznao.:sarkazam: Mehaničari znaju biti čudo.
Uhhhhh, koji auto i jos vaznije koji majstor da ga izbjegavamo
champion1 haaaa, sad ih bude i država jebala! evo ti onlyfans contenta .