klinjo Ja isto tako jučer. Vidio 69,99 kn i odmah se zaletio ko' cigo na bakar. 😁

klinjo Čisto da se ne zaboravi, PSN je bio posljednji bastion kunskog nacionalnog ponosa. Sonyjevo srce je u bojama hrvatske šahovnice i venama im teče plava krv. Podsjetnik na to se svako malo pojavi, tipa Astro Bot.

Edit: Fenix - a nisu daleko ni od istine. Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".

Zero Babiću je bolje da otvori index.rs s obzirom koliki interes imaju za "srpska posla".

Štampaju to što se klika. Da ljudi ne odlaze na te članke i komentiraju, davno bi prestali i udarali po nečem drugom što im je isplativije.

Vjerujem da dosta ljudi iz Srbije to čita jer nemaju ništa neovisno svoje od medija i da je zato krenuo s tim, bar je lako na netu vidjet otkud ti stižu pregledi.

Fenix bio sam baš negdje prije u Srbiji na kratko, njima i autoceste izgledaju kao da će se urušiti poput te nadstrešnice. Šteta onih normalnih ljudi tamo i tko god može da utekne iz te vukojebine od države, neka to uradi još jučer.

Fenix Čitaš neke naše medije i pomisliš da nam je novinarstvo dotaknulo dno ali kada vidiš šta se piše u Srbiji…

Ne znam kako bih opisao taj nedostatak mozga.

StarFox_N Ne znam kako bih opisao taj nedostatak

Možda da opišeš sa : Average Jovanea Jeremić enjoyer?

Meni je "najjače" bilo nakon našeg uspjeha u Rusiji 2018., oni u emisiju zovu likove koji na njihovoj javnoj TV krenu o tome kako smo mi imali vrača i da smo zato došli do srebra:

4:25

Znam par ljudi iz Srbije i svi su ok i normlani. Nikako ne mogu shvatiti zašto većina tamo dozvoljava da im onaj (ne znam kako ga nazvati) Mitrović, servira one rijalitije i ostalo…

A opet, doduše, sranja ima i kod nas (RTL) samo, ne u tako ekstremnom obliku.

Kad smo kod nogometa:

Članak od prije par dana.

E dobro da je i znanost to potvrdila, hehe!

Ja ih obožavam odmalena i osjetim sve dobrobiti gledanja i proučavanja, istih u smislu da me više ne može nešto neuobičajeno tako lako iznenaditi. Da mi dođe neki monster pred vrata, reko bih mu e bok stari de si dosad?! A o zombijima, ma to su ko kućni ljubimci. 😃

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/horori-su-nam-zapravo-korisni-znanost-je-objasnila-zasto/2611728.aspx

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 68
      2. @klinjo | 53
      3. @milicevic87 | 52
      4. @Torgue | 51
      5. @Fenix | 50
      6. @Solid_Snake | 36
      7. @herc | 34
      8. @fensisuperstar | 32
      9. @Genesis | 30
      10. @somethingwrong | 29
      11. @Garrus_V | 27